De miljoenenvilla van Calvin Harris in Beverly Hills

Calvin Harris is een van de bekendste en de rijkste dj’s van de wereld. En met dat geld moet je toch wat. Harris heeft meerdere huizen, waarvan een deel als investering is aangeschaft. Die verkoopt hij dan na een tijdje weer. Deze villa – en alles wat daarbij hoort – is overigens wel het toppunt met een vraagprijs van maar liefst $25 miljoen.

 

De villa en meerdere bijgebouwen staan op een terrein van in totaal bijna 11.000 vierkante meter, gedeeltelijk tegen een heuvel aangebouwd. Naast het hoofdgebouw is er een huis voor gasten met twee verdiepingen, een garage met ruimte voor vijf auto’s, een kantoor voor de beveiliging en een aparte gym. Naast het vele groen vindt je buiten ook nog eens een zwembad en een basketbalveld.

Wat is er allemaal te vinden in de luxe villa?

In totaal zijn er tien slaapkamers en twaalf badkamers. Meer dan genoeg ruimte, dus. De villa heeft grotendeels een wat meer traditionele uitstraling. Het is voornamelijk ingericht met witte muren en bruine vloeren en het meubilair geeft zelfs deze gigantische villa een huiselijke uitstraling door een beetje kleur aan te brengen.

Beneden laten de ramen zee├źn met licht binnen. Er is meer dan genoeg zitgelegenheid met meerdere zithoeken, een ontbijthoek en een bar. De keuken heeft twee kookeilanden en verschillende inbouwapparatuur. Ook vind je in de keuken een kast waar je je hele wijnvoorraad tentoon kunt stellen.

Je kunt je er in ieder geval goed vermaken. De aparte gym is een zo goed als complete sportschool met alles wat je je maar kunt wensen. In de villa zelf is onder andere een filmkamer met een gigantisch scherm en een biljartkamer te vinden.

Omdat Calvin Harris natuurlijk muziek maakt van beroep is het huis ook daarvoor van alle benodigdheden voorzien. Op zowel de boven als beneden verdieping bevindt zich een volledig uitgeruste studio om nummers op te nemen.

Bekijk hier nog meer foto’s van de villa van Compass, een soort Amerikaanse Funda:

woonkamer bar ramengym huis calvinrecording studio DJ