De beste cadeau’s

Je wilt namelijk je vader laten zien hij de beste vader op aarde is en je wilt natuurlijk punten scoren bij je schoonvader. Met één van deze cadeau’s maak je je (schoon)vader zonder enige twijfel blij.

1. Manchetknopen

Wanneer je (schoon)vader veelal pakken draagt, horen manchetknopen daar natuurlijk bij. Hierbij is het van essentieel belang dat je van tevoren met je (schoon)moeder overlegt, zodat je de juiste manchetknopen cadeau doet. Deze moeten namelijk goed passen bij het kostuum van je (schoon)vader.

2. Parfum

Wanneer je je (schoonvader) een luchtje als kerstcadeau wilt doen, ga dan voor één van MAN MAN’s favorites: Tom Ford Noir of voor Prada L’Homme. Beide geuren doen denken aan de hoffelijke, elegante, wereldse man die de buitenwereld te zien krijgt en de sensuele, prive-man die niemand ziet. Kortom: het perfecte kerstcadeau wanneer je je (schoon)vader parfum als geschenk wilt geven.

3. Stropdas of vlinderdas

Wanneer je (schoon)vader inderdaad veelal pakken draagt, zit je met een das of vlinderdas zeker goed. Wanneer je het voor de vader van je partner doet, scoor je zowel bij haar als haar moeder punten. Je laat hiermee zien dat je er echt moeite in hebt gestoken.

4. Scheerattributen

De vorige keer zag je in de badkamer een wegwerpscheermes liggen. Deze werken redelijk voor een paar keer, echter kun je ze daarna meteen in de prullenbak gooien. Mocht je iets willen geven, waar je (schoon)vader daadwerkelijk gebruik van gaat maken, dan moet je zeker een klassieke scheerset overwegen.

5. Een boek

Vaders zijn óf goed op de hoogte van de technologische ontwikkelen óf niet. Wanneer dat laatste het geval is, koop dan een goed boek voor je (schoon)vader. Hiermee kunnen zij zich goed mee vermaken. Probeer er achter te komen waar hun interesses liggen.

Met één van deze cadeau’s gaat je (schoon)vader zeker blij zijn. Good luck, guys.