We kennen haar ondertussen allemaal: Jutta Leerdam. Dat zij meerdere keren op de voorgrond heeft gestaan is niet voor niets. De ene keer over haar prestaties en dan weer over haar relatie met Jake Paul. En dat haar familie veel voor haar betekent laat ze duidelijk zien op Instagram. Zo ook nu.

Wie zijn de zussen van Jutta Leerdam?

Merel Leerdam is ondertussen 27 jaar en dus twee jaar ouder dan Jutta Leerdam. Ze studeerde in Breda, liep stage bij RUMAG en is nu content creator voor een opleidingsinstituut. De brunette heeft 33.100 duizend volgers op Instagram en verovert met haar blauwe ogen een hoop harten.

Het jongste zusje is Beaudine Leerdam. Zij heeft op haar 17-jarige leeftijd al 35.100 duizend volgers bij elkaar weten te sprokkelen. Een toekomst op sociale media zal er voor haar dus zeker in zitten.

Een duik in de Noordzee met de familie

De zusjes hebben geen ijsbad nodig, want aan de kou van de Noordzee hebben ze genoeg. Dat ze een goede band met elkaar hebben kunnen we wel merken aan het plezier dat ze samen hebben. Merel Leerdam laat dan ook op Instagram weten: ‘Graag meer van dit soort avonden!’

Bekijk hier de video van het Instagram-account van Jutta Leerdam en haar zusjes:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)