Victoria Pia Elisabeth Waldau wordt steeds bekender

Ondanks dat wij de Nederlandse Victoria Pia Elisabeth Waldau al een tijdje volgen, lijkt er in het algemeen niet super veel over haar te vinden. En dat vinden wij, net als jullie, natuurlijk hartstikke jammer. Victoria Waldau begon enkele jaren geleden met fotograferen en begon haar reizen op film vast te leggen. Deze video’s plaatste ze op haar YouTube-kanaal, waar al een paar jaar niks meer op geplaatst is.

De 25 jarige Victoria heeft onlangs ook een nieuwe rol omarmd als moeder. Hoewel ze haar YouTube-activiteiten wat heeft verminderd, blijft Victoria actief op Instagram, waar ze haar leven met haar groeiende aantal volgers deelt. Haar account is een visuele traktatie van modelfoto’s, reisimpressies en leuke dagelijkse momenten. Met een vleugje mysterie en elegantie laat Victoria haar unieke persoonlijkheid doorschijnen in elk beeld dat ze deelt.

De knappe Nederlandse heeft maar liefst 227K Instagram-volgers

Op haar Instagram-account deelt Victoria voornamelijk modelfoto’s van zichzelf en leuke kiekjes van haar dagelijkse bezigheden. Daarnaast heeft ze haar eigen persoonlijke merk, genaamd Elizabeth’s Label. Vanwege haar toenemende populariteit is ze een van onze favoriete Nederlandse brunettes. Om deze reden hebben we een selectie gemaakt van enkele prachtige favoriete Instagram-posts van haar, die we hier graag met je willen delen. Deze posts tonen niet alleen haar kenmerkende schoonheid, maar geven ook een inkijkje in haar veelzijdige en boeiende leven.

Lees ook: Sarah van Soelen verblijdt Instagram-volgers met reeks foto’s in badpak.