Victoria Koblenko is succesvol en bloedmooi

Victoria Koblenko is een Nederlandse actrice, presentatrice en columniste van Oekraïense komaf. Ze is 42 jaar en verhuisde op haar twaalfde naar Nederland. Tijdens haar middelbareschooltijd werkte ze mee aan reclamespotjes. Na een succesvolle auditie kreeg Koblenko een rol in Goede tijden, slechte tijden. Ook kennen we haar natuurlijk als (voormalig) voetbalvrouw van Evgeniy Levchenko, met wie ze samen een zoontje heeft.

 

Dit jaar was ze onder andere te zien in de Videoland serie Follow de SOA en de film De Sterfshow. In 2022 schittert ze weer in de romantische komedie Ik wist het. Hier lijkt ze één van de hoofdrollen te spelen samen met Sigrid ten Napel en Melissa Drost. Ze is ook een tweede deel aan het opnemen van de romantische komedie F*ck de Liefde.

De 42-jarige actrice was onlangs aan het genieten van een vakantie in Stone Town te Zanzibar in Afrika. “Catch of the day of de foto dump van vandaag. Hoop niet dat ik de eetlust heb verpest van degene die in het restaurant zat met op het plafond het uitzicht op het zwembad (laatste foto)”, schrijft Victoria op haar Instagram bij de reeks bikinifoto’s. Op de vakantiefoto’s is te zien dat ze nog altijd een super strak lichaam heeft.

Victoria Koblenko houdt ook wel van een grapje. Swipe om de after Instagramfoto te zien.

Wil je meer zien van Victoria Koblenko? Wij delen graag wat andere Instagram-foto’s met je.

Ook Shelly Sterk maakt Instagram-volgers jaloers met fijne bikinifoto.