Designated Survivor

Designated Survivor volgt het verhaal van Tom Kirkman, een laag geplaatste minister in het Amerikaanse Senaat. Wanneer bij een bomaanslag bijna iedereen van de regeringsleden omkomt is het aan Tom om de nieuwe president van Amerika te worden en het land te leiden.

American Crime Story

In American Crime Story wordt het verhaal van een Amerikaanse misdadiger gereconstrueerd. Ieder seizoen zal een nieuw verhaal vertellen en wie is meer geschikt voor het eerste seizoen dan O.J. Simpson? Het bizarre verhaal van American Football speler wordt tot in detail uitgelicht.

Penny Dreadful

In Penny Dreadful zien we een mix van personages uit welbekende horror verhalen die hun krachten moeten bundelen om zo demonen te verjagen uit Victoriaans Londen. De personages worden bij elkaar gehouden door Vanessa Ives (Eva Green) die iedere aflevering weer laat zien wat acteren is.

Fargo

Brute actie en zwarte humor staan centraal in de serie Fargo. Het eerste seizoen is in grote lijnen gebaseerd op de gelijknamige film ui 1996. Desondanks wordt in de serie dieper op de karakters ingegaan en is het ook zeker voor wie de film gezien heeft, een aanrader. Momenteel zijn er drie seizoenen, ieder seizoen vertelt een ander verhaal met hier en daar een link naar het eerste seizoen.

Rick and Morty

Een constant dronken, maar geniale wetenschapper trekt in bij zijn dochter en haar gezien. Samen met zijn kleinzoon, een niet zo slim figuur, gaat Rick op interdimensionale reizen. Ze beleven absurde avonturen gevuld met vulgaire grappen. De serie is een creatieve uitlaatklep voor de ontwikkelaars die met de serie kunnen doen wat ze willen.

 

Heb je deze series al gezien? Check dan deze Netflix series die deze maand nog een vervolg krijgen.