1. Sense8 – 5 mei

Sense8 gaat over acht personen die in eerste instantie niets met elkaar te maken hebben. Ze hebben elkaar nog nooit gezien, maar vanaf één bepaald moment hebben ze allen een soortgelijk visioen. Vanaf dat moment kunnen de personen op bepaalde momenten elkaar zien, horen, voelen, ruiken of met elkaar praten. Ze kunnen zo dus in elkaars persoonlijkheden stappen en elkaar helpen in verschillende situaties. Ieder persoon heeft zijn eigen kwaliteiten en daarom vullen ze elkaar ook perfect aan. Het eerste seizoen telt 12 afleveringen en vanaf 5 mei komt seizoen twee, en hier check je de trailer.

 

2. Master of None – 12 mei

De hoofdrolspeler Dev probeert zijn acteercarrière van de grond te krijgen en zijn liefdesleven succesvoller te maken met behulp van zijn vriendengroep. 12 mei verschijnt seizoen 2.

 

3. Bloodline – 26 mei

Na twee seizoenen vonden de makers het tijd voor nog een derde seizoen. Bloodline gaat over de verscheurde familie Rayburn uit Florida Keys. Op het eerste gezicht lijkt de familie een hechte groep, maar niets is minder waar. Na een feest gaat het helemaal mis. Dingen uit het verleden komen naar boven in het eerste seizoen en in het tweede seizoen worden de problemen alleen maar groter. Wij zijn benieuwd hoe het de familie in het derde seizoen vergaat.

4. House of Cards – 30 mei

Deze mega succesvolle Netflix Original komt eind deze maand alweer met het vijfde seizoen. “The American people don’t know what’s best for them, I do. I know exactly what they need,” zegt Frank uit de serie. Er zijn geruchten dat Donald Trump invloed heeft op de verhaallijn van Frank in het vijfde seizoen en dit maakt ons nieuwsgierig.

5. Peaky Blinders – 31 mei

Peaky Blinders Thomas Shelby is een echte familie en businessman en doet werkelijk alles om deze twee elementen te beschermen. Netflix heeft eindelijk de rechten om het derde seizoen van deze fantastische serie uit te mogen zenden en kunnen niet wachten om deze serie te bingewatchen. Wil je alvast weten hoe het seizoen vier eruit gaat zien? Dan is dit wat je kunt verwachten van Peaky Blinders seizoen 4. Maar eerst hebben we de trailer van seizoen 3 voor je.

Voetjes omhoog, Netflix aan en chillen maar. En nu blijkt Netflix & chill ook nog eens goed voor je relatie. Moet je toch maar even je vriendin overhalen om deze series te gaan kijken.