Seizoen 4

Thomas Shelby is een man met wie je niet moet sollen. Deze man is keihard, eerlijk en zou letterlijk alles doen om zijn familie en business te beschermen. En voor deze zaken gaat Thomas door het vuur. Dit vuur zal in seizoen 4 heftiger zijn dan ooit en het hoofd van de familie Shelby zou daardoor ook gekker zijn dan ooit te voren. De problemen die gepaard gaan met zijn illegale zaken eisen namelijk de tol op zijn gezinsleven.

Keep your friends close, but your enemies closer

En hier ging het mogelijk mis bij de Shelby’s. Ze liepen zichzelf vooruit en konden hierdoor niet overzien wat de bureaucratie tegen hun kon doen. En in seizoen vier heeft Thomas de taak om het vertrouwen van zijn familie terug te winnen.

Aan het einde van seizoen drie zei Tommy iets wat op dat moment niet belangrijk leek. Hij zei namelijk dat hij een deal aan het sluiten was met een partij die vele malen groter was dan hun huidige tegenstanders en dat dit snel zijn vruchten af zou werpen. Echter, is zijn familie woedend over de naderende politie en luisteren ze niet naar zijn woorden.

Arthur en zijn zwangere vrouw hebben de zwaarste klappen moeten vangen in het voorafgaande seizoen. Zij sloegen beide hun eigen weg in, om zo een beter leven te leiden. En het lijkt alsof iedereen zich tegen Thomas heeft gekeerd.

Programme Name: Peaky Blinders 3 - TX: n/a - Episode: Peaky Blinders III Ep 4 (No. 4) - Picture Shows: John Shelby (Joe Cole), Finn Shelby (Harry Kirton), Thomas Shelby (Cillian Murphy), Michael Gray (Finn Cole), Arthur Shelby (Paul Anderson) - (C) Caryn Mandabach Productions Ltd & Tiger Aspect Productions Ltd 2016 - Photographer: Robert Viglasky

Tommy’s plannen

Tommy overweegt een deal te sluiten met partners die vele malen groter zijn dan hijzelf. Echter, ziet het er niet heel rooskleurig uit voor de Shelby’s. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot seizoen 4 te zien is!