Verwijderd van Netflix

Series komen en gaan, maar deze maand begint het wel extra pijnlijk. Deze films en series worden erg hoog beoordeeld door IMDB en kunnen zomaar in de hoogst genoteerde films en series passen.

The Bourne

Als je het over actie hebt, dan springen de films van The Bourne er vast en zeker boven uit. Onder andere Matt Damon die deze rol op zich nam. Er is een hele reeks aan films die op elkaar aansluit. Met pijn in ons hart moeten we dan ook vertellen dat The Bourne Legacy, Ultimatum, Identity en Supremacy allemaal worden verwijderd van Netflix. Dit zal echt een groot gemis zijn op het platform, want dit zijn toch wel een van de dikste actiefilms.

verwijderd van Netflix

Modern family

Deze Emmy Award-winnende serie volgt Jay Pritchett en zijn hectische familie in hun omgang met de uitdagingen van het moderne leven van Los Angeles. Je zult het vast wel eens tegenkomen op tv. Toch is er een hele serie reeks die je kunt kijken op Netflix. Niet schrikken, want een groot gedeelte van de serie blijft, alleen seizoen 6 wordt momenteel van het platform gehaald. De comedyserie is zeker het kijken waard als je in een ontspannen sfeer zit. Gelukkig zijn er alsnog 5 seizoenen die je kunt bekijken, daar ben je vast wel even zoet mee.

verwijderd van Netflix

Senna

Deze dynamische documentaire gaat over Ayrton Senna, een van de beste formule 1-coureurs aller tijden en een volksheld in zijn geboorteland Braziliƫ. Senna is een documentaire uit 2010 dat het leven en de dood van de Braziliaanse drievoudig Formule 1-kampioen Ayrton Senna beschrijft. Dat Formule 1 erg populair is geworden, daar zal niemand over twijfelen. Gelukkig is er als vervanger een nieuwe serie gemaakt: Formula 1: Drive to Survive.

verwijderd van Netflix

The Purge

Je zult vast wel een gehoord hebben van deze thriller/horror film. Tijdens ‘The Purge’ worden alle misdaden en criminele activiteiten legaal voor 24 uur. In deze spannende film neemt een rijke familie een man in huis die wordt opgejaagd door een groep wraakzuchtige jongeren. Niet alleen de man, maar ook de familie is nu een doelwit.

verwijderd van Netflix