Soms kijk je als man zijnde enigszins trots de wc in. Na een half uur zitten zweten – waarvan je eigenlijk het grootste deel door je Instagram en Facebook feed hebt lopen struimen – heb je een boodschap achtergelaten die ronduit indrukwekkend groot is. In veel vriendengroepen worden hier dan ook grappen over gemaakt. Ietwat vulgair, maar soms is het gewoon fijn wanneer het niveau van humor eventjes daalt. Toch?

Als je een grote boodschap hebt achtergelaten en vrienden vragen waarom je zo lang op de wc hebt gezeten, worden er al gauw grappen gemaakt als: “wauw ik ben plotseling 5 kilo lichter”. Dit is natuurlijk altijd overdreven, want 5 kilo is wel heel ambitieus. Mocht jij nu benieuwd zijn hoeveel jij na een lange sessie op de wc bent afgevallen, dan hebben wij de ultieme gadget voor jou gevonden. Een ontwerper genaamd Haikun Deng heeft namelijk een wc-bril ontworpen met een weegschaal. Geniaal!

Een wc-bril voor vrouwen?

Deze ultieme wc-bril draagt de naam Light Girl en is eigenlijk bedoeld voor vrouwen. Vrouwen die ietwat onzeker zijn over hun lichaamsgewicht en dit ook goed bij willen houden.

“Vrouwen staan vaak naakt op de weegschaal, omdat ze dan minder wegen. Ze zijn constant met hun gewicht bezig, en zullen dus ook wel graag weten hoeveel ze afgevallen zijn na een wc-bezoekje” – Haikun Deng

wc-bril met weegschaal