Iphone XI specificaties

Het is weer zo ver. September nadert snel, dus dat betekent dat het bijna tijd is om officieel uit te zoeken wat Apple in petto heeft met de nieuwe iPhones van dit jaar. Het grote herfstevenement is gepland voor 10 september en het zal plaatsvinden in het Steve Jobs Theatre in Cupertino, CaliforniĆ« om 13.00 uur ET. Geruchten en lekken suggereren dat Apple dit jaar nog drie iPhone-modellen zal onthullen ter vervanging van de iPhone XS, XS Max en XR. De handsets die de XS en XS Max vervangen kunnen een reeks van drie camera’s aan de achterzijde hebben en de naar voren gerichte lens heeft mogelijk een slow motion-optie van 120 FPS. Die Pro-apparaten hebben naar verluidt ook een optie om AirPods draadloos op te laden door de oplaadhouder bovenop de achterkant te plaatsen.

Iphone-X-Innovation

Alle drie de modellen hebben mogelijk dezelfde schermresolutie als hun voorgangers. Ook blijven ze bij de Lightning-poort in plaats van over te schakelen naar USB-C zoals de iPad Pro. De telefoons lijken de nieuwste A13-chip en Haptic Touch te hebben om 3D Touch te vervangen. Waarschijnlijk moet je tot 2020 wachten op iPhones met 5G-connectiviteit. Andere verwachte kenmerken zijn een Face ID-sensor met een bredere hoek, betere waterbestendigheid en verbeterde breukbestendige technologie.

Iphone-camera-lens

Release- en besteldata van de nieuwe iPhone 11

Het zal niet lang duren voordat we zien of al deze details kloppen. Wel is nagenoeg zeker dat je een pre-order kan plaatsen op 13 september. Vanaf vrijdag 20 september zouden ze in de winkel te vinden moeten zijn. Het is te verwachten dat de prijs van de Iphone 11 hetzelfde is als de Iphone XS. Namelijk rond de 1159 euro. Apple lijkt het design van de iPhone grotendeels hetzelfde te laten. Het enige opvallende verschil is de cameralens. Apple heeft namelijk een driedubbele lens op de achterkant gezet om de fotokwaliteit te verbeteren. Wel is het mogelijk dat er een nieuwe kleur verschijnt.