Avengers 4: The Aftermath

De opvolger van Avengers: Infinity War heeft tot dusver nog geen officiële naam gekregen. Maar zal hoogstwaarschijnlijk gaan over de nasleep van de oorlog met Thanos. In de film zullen de gebruikelijke acteurs te zien zijn, samen met Brie Larson die als Captain Marvel zal schitteren. Robert Downey Jr. zal, zoals bij velen bekend is, de rol van Tony Stark spelen. Het is nog even wachten tot dat de film te zien is, deze komt namelijk pas volgend jaar uit.

Aankomende films Robert Downey Jr. MAN MAN

John Brinkley biopic

De film, met de nog onbekende naam, zal gaan over het leven van John Brinkley. Hij is een conciërge uit de vorige eeuw die zich een weg baant naar roem en fortuin door zich voor te doen als dokter die gebruik maakt van nep medicijnen via een radio-uitzending. De schrijver en regisseur van de film is Richard Linklater, bekend van Boyhood, Bernie en de Before trilogie.

Pinocchio

Eerder kwam Disney al met live action verfilmingen van klassieke cartoon films, en ze zijn voorlopig nog niet van plan om daarmee te stoppen. Tim Burton is momenteel bezig met Dumbo en Idris Elba gaat aan de slag voor Quasimodo. Robert Downey Jr zal de rol van Geppetto in de verfilming van Pinocchio gaan spelen.

Sherlock Holmes 3

Regisseur Guy Ritchie is van plan om voor het derde deel van Sherlock Holmes Robert Downey Jr., Jude Law en Rachel McAdems te strikken. Het scenario is afkomstig van de tv-schrijver Chris Brancato. Brancato is vooral bekend van Narcos, Hannibal en een handvol afleveringen van Law & Order. Dit belooft dus veel goeds.

. Aankomende films Robert Downey Jr. MAN MAN

The Voyage of Docter Dolittle

Waarom er gekozen is voor nog een verfilming van Docter Dolittle is onbekend. Maar hopelijk zal Downey Jr zich helemaal opleven in de rol van de dokter en wordt dit komischer dan ooit te voren. De cast van de remake is ook al bekend. Rami Malek, Tom Holland, Emma Thompson, Ralph Fiennes, Marion Cotillard, Antonio Banderas en Selena Gomez zullen te zien en/of te horen zijn in The voyage of Docter Dolittle.

All-Star Weekend

Jamie Foxx heeft recentelijk aangekondigd dat zijn eerste film, genaamd All-Star Weekend, eraan komt. Hier neemt Foxx de rol van schrijver en regisseur op zich. We gaan er vanuit dat de film een komedie wordt met als beschrijving: rivaliteit tussen twee vrienden om hun favoriete Amerikaanse basketballer. Naast Foxx en Downey zullen onder andere ook Gerard Butler, Eva Longoria en Benicio Del Toro schitteren in deze film.

Is Robert Downey Jr niet je favoriete acteur maar kijk je liever naar Leonardo DiCaprio dan mag je zeker deze 10 films niet missen die binnenkort uitkomen.