De carrière van de actrice

Yolanthe Cabau is een 37-jarige actrice en presentatrice. Ze is geboren op Ibiza en heeft een Spaanse vader en een Nederlandse moeder. Leuk weetje: Yolanthe Cabau heeft 8 zussen. Al op 17-jarige leeftijd werd ze aangenomen op een toneelschool in Amsterdam en leerde ze alles van het acteervak. Nu staat ze bekend om verschillende films en tv series zoals Costa, Snowfever en het Glazen Huis. Ze liet niet alleen een goede indruk achter met haar fenomenale acteer werk, maar ook als presentatrice voor tv programma’s zoals Temptation Island VIPS, The Talent Project en Het perfecte plaatje. Buiten de succesvolle tv producties om heeft ze ook wat meer publiciteit gekregen door haar vroegere relaties met de voetballer Wesley Sneijder en de zanger Jan Smit.

Inmiddels runt de actrice ook haar eigen gezondheidsplatform genaamd CABAU. Hiermee wil ze andere vrouwen motiveren om aan een strak lichaam te werken en aan een gezonde geest.

Het vermogen van Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe heeft in verschillende films geacteerd, natuurlijk verwacht je dat ze daar ook veel betaald voor zou moeten krijgen. Dat is niet helemaal waar, aangezien het salaris enorm verschilt per productie. Voor de film Turkse Chick kreeg ze slechts 130 euro per dag, waardoor ze na een maand filmen maar 2.700 euro verdiende. Echter was dit natuurlijk wel even geleden. Bij De Heineken Ontvoering verdiende ze minimaal 300 euro per dag, waarmee ze op een maandsalaris van 6.300 uitkomt. Dat verschilt dus een hoop vergeleken met de andere film.

De actrice heeft hard gewerkt aan haar geld en heeft ook veel verdiend met haar succesvolle gezondheidsplatform, maar dat is alleen niet de enige reden. De scheiding met Wesley Sneijder in 2019 heeft haar 19 miljoen euro opgeleverd omdat ze in gemeenschap van goederen waren getrouwd. Dat is zeker niet niks! Tot nu toe wordt er geschat dat Yolanthe Cabau een vermogen van ongeveer 24 miljoen euro zou moeten hebben.