Wesley Hoedt zijn carrière als voetballer

Wesley Hoedt is een Nederlandse voetballer die als centrale verdediger speelt. In 2017 maakte hij zijn debuut als Nederlands International. Hoedt werd helaas voor hem niet opgeroepen voor het WK 2022 in Qatar. Momenteel speelt hij bij Watford, een club in de tweede divisie van het Engelse topvoetbal. Dat bij zijn beroep flinke salarissen komen kijken, dat is natuurlijk geen geheim. Dit heeft het mogelijk gemaakt dat hij zich een prachtig penthouse heeft kunnen veroorloven in Amsterdam, die hij nu te koop aanbiedt.

Zijn penthouse in Amsterdam staat te koop

Nu Wesley en Emma niet meer samenzijn, heeft de verdediger besloten om zijn woning te verkopen. De woning, gelegen in Amsterdam Oost, heeft een woonoppervlakte van maar liefst 500 m2 en beschikt over een dakterras op de 22ste verdieping van 280 m2. Vanuit het terras heb je een prachtig uitzicht over de stad en ook is er een zwembad voor wanneer het zonnetje iets te hard schijnt.

Het penthouse beschikt over negen kamers en heeft ook nog eens het energielabel A, wel zo lekker in deze tijden. Ook krijgt de koper een bioscoop, muziekstudio en twee gastkamers die beide hun eigen badkamers hebben. Je auto kan je parkeren in de garage, die plek biedt voor maar liefst drie wagens. De woningwaarde van het huis? Zeker 5 miljoen euro. De voetballer heeft de woning destijds zonder hypotheek gekocht voor 4.1 miljoen euro en biedt de woning nu aan voor een vraagprijs van 4.8 miljoen euro. Het zou de speler van Watford dus een aardige zeven ton kunnen opleveren. Zie hier een aantal foto’s of kijk op de site van Bekendeburen.nl

Wesley Hoedt penthouse te koop