Waar kennen we Demi Rutting van?

Grote kans dat er bij de naam Demi Rutting wel een belletje begint te rinkelen. Zij deed in 2019 mee aan Temptation Island met haar toenmalige vriend Sidney Bout. De twee overleefden als één van de weinige koppels de ultieme relatietest, maar eenmaal terug in Nederland gingen zij uiteindelijk toch hun eigen weg. Hierna heeft Demi nog een andere relatie gehad, maar hierbij werd ook al snel de handdoek in de ring gegooid. Sindsdien heeft Demi dan ook de focus volledig op zichzelf gericht. Hoewel zij tijdens Temptation Island al fit was, laat zij zich nu van haar beste kant zien op sociale media.

 

Demi showt haar fitte body op Instagram

Net als met haar work-outs gaat Demi Rutting ook als een speer op sociale media. Zo heeft zij inmiddels ruim 122.000 volgers weten te verzamelen die zij regelmatig verblijdt met de leukste sportgerelateerde content. Zo plaatst zij de ene na de andere work-out en heeft zij veel samenwerkingen met grote sportmerken. Nu is het weer raak en laat Demi op Instagram zien dat zij fitter is dan ooit tevoren en zelf lijkt zij ook heel tevreden over haar lichaam. Zo schrijft zij: ‘Happiness starts with good (mental) health’. Wij vinden het echt fantastisch om te zien dat Demi zo ontzettend hard heeft gewerkt aan haar killerbody, maar zeker ook aan haar mindset. Petje af voor deze bloedmooie verschijning.

Tot slot lijkt het erop dat Demi nog vrijgezel is. Dus pak vooral je kans mannen, al zal het niet makkelijk zijn om haar voor je te kunnen winnen met al haar mannelijke volgers. Zie hieronder de desbetreffende Instagram-foto’s en wedden dat het jouw dag in een klap leuker maakt:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DEEM (@demirutting)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DEEM (@demirutting)