Waar verdient hij zijn geld mee?

Jochem Myjer is sinds 1997 bekend als cabaretier. Hij heeft al zeven verschillende cabaretshows op zijn naam staan en ontvangt al jaren duizenden bezoekers die hij in een avondje compleet aan het lachen maakt. In zijn shows imiteert hij verschillende andere bekende Nederlanders, begeleidt hij zichzelf op de piano en vertelt hij anekdotes.

De beste man heeft naast zijn theatertours ook zeker niet stilgezeten de afgelopen jaren. Zo was hij een tijdje te zien als presentator bij de VARA en is hij soms te gast in radioshows als invalspreker. Verder schreef hij het kinderboek ‘De gorgels‘ en kunnen we hem kennen als de Pietje Paniek in het Sinterklaasjournaal. Hij vertolkte deze rol enkele jaren, maar stopte hiermee in 2015. Dat deze man talent heeft voor het vak is een ding wat zeker is. Het vermogen van Jochem Myjer liegt er dan ook niet om.

Wat is het vermogen van Jochem Myjer?

Maar wat brengt dit nu precies in het laatje? Dat is nogal wat. Wanneer je een succesvolle grappenmaker bent, kun je stellen dat je sowieso al goed verdient. Jochem Myjer heeft het hier niet bij gelaten de afgelopen jaren. Aangezien hij nog allerlei andere klusjes oppakt, is het niet gek dat zijn spaarrekening goed gevuld is. Het laatst bekende berekende vermogen van Jochem Myjer komt uit het jaar 2016. Quote berekende toen het vermogen van de BV van Myjer, de rust zelve. Zijn BV had toen een goede twee miljoen aan eigen vermogen. Daarnaast belegde hij ruim €850.000 en had hij een kleine €220.000 cash.

Verder bezit Myjer ook een mooi optrekje in Leiden. Toen hij zijn huis aanschafte, kostte hem dit destijds zo’n €850.000. Daarnaast investeerde hij een tijd geleden in meerdere vakantiehuizen op het waddeneiland Texel. Zo’n huisje kost al snel €230.000. Al met al wordt er dus verwacht dat zijn vermogen op een totaal van 2,7 miljoen euro uitkomt (inschatting van Pure Luxe).

Niet alleen met een beroep als cabaretier breng je een behoorlijk bedrag in het laatje. Ook als voetballer kun je nogal wat vermogen binnenharken. Lees hier wat het vermogen van oud-profvoetballer Rafael van der Vaart is.