Een succesvolle carrière als voetballer brengt natuurlijk het nodige salaris met zich mee, maar ook als analist op televisie heb je natuurlijk qua salaris niets te klagen. Je snapt dus wel dat Rafael van der Vaart door de jaren heen een mooi vermogen heeft opgebouwd. Maar wat is precies zijn vermogen? Hier gaan wij even naar kijken.

 

Glansrijke carrière van Rafael van der Vaart

Rafael van der Vaart begon zijn carrière bij Ajax, de club waar hij ook actief was in de jeugd. Hij werd gezien als één van de grootste talenten van Nederland en hij kwam uiteindelijk dan ook bij prachtige clubs te spelen. Na minuten gemaakt te hebben in Nederland, Duitsland, England en Spanje, wist hij zijn carrière te vervolgen in Denemarken, het land van oud Ajacied Christian Eriksen. Er zijn mensen die vinden dat hij op voetballend gebied niet het onderste uit de kan heeft gehaald, maar kijkend naar zijn prestaties en transfers, zit dat echt wel goed.

 

Het vermogen van Rafael van der Vaart

Mocht je denken dat hij op financieel gebied niet het uiterste heeft behaald, dan moeten we je toch teleurstellen, want Rafael van der Vaart heeft echt niks te klagen. Kort nadat hij stopte, schatte de Quote zijn vermogen op maar liefst 18 miljoen euro. Dat is toch lekker voor de voetballer die maar liefst 109 interlands voor Oranje achter zijn naam heeft.

Het is dan wel iets minder dan zijn voetbalvriend Wesley Sneijder. Want hoewel Wesley Sneijder wegens zijn scheiding met Yolanthe Cabau van Kasbergen een stuk moest inleveren, heeft hij naar verluidt nog altijd een vermogen van 19 miljoen euro.

Afhankelijk van hoe Rafael van der Vaart met zijn geld om gaat, zou het zomaar eens kunnen dat dit vermogen nog gaat oplopen. Ook bij de televisie zal hij namelijk zeker een mooi salaris verdienen. Al met al, Rafael en zijn vriendin Estavana Polman hebben het echt wel goed voor elkaar.