De luxe woonboerderij van Fajah Lourens

Fajah Lourens kocht deze boerderij in Purmerland samen met haar ex-geliefde en vader van haar zoontje Shai, Daniël. Helaas is Daniël in 2017 aan de gevolgen van een hersenvliesontsteking overleden. De prijs die zijn betaalden voor het huis was 675.000 euro en ze lieten hier een hypotheek van 350.000 euro op vestigen. Fajah is sinds begin 2017, door een overeenkomst samen met Daniël, volledige eigenaar geworden van het pand.

De woonboerderij beschikt over een ruime woonkamer. In de woonkamer staat een donkere bank en heeft openslaande deuren naar buiten. Ook is er een wandkast aan de muur gevestigd, waar allemaal accessoires in staan. Ook beschikt de woonkamer over een mooie open haard, waar ze tijdens de koudere dagen lekker kunnen opwarmen.

Fajah heeft een mat zwarte keuken met een marmeren keukenblad. Op het kookeiland zit een zes-pits gasfornuis ingebouwd en een ruime wasbak. Tussen de woonkamer en de keuken is een open eetkamer gemaakt. Hier staat een grote eettafel met stoelen, waar het gezin dagelijks eet. Ook hier staat een grote zwarte wandkast, hetzelfde idee als in de woonkamer, maar dan dicht gemaakt. Wij vermoeden dat hier voorraad of service in opgeslagen zit.

Check hier een YouTube-video waarin Fajah haar woning laat zien:

 

Fajah bezit meerdere bedrijven en daar heeft zij ook personeel voor nodig. Zij vind het idee van thuiswerken heel erg fijn, omdat ze dan altijd thuis is als haar kinderen bijvoorbeeld thuiskomen. Daarom heeft ze een aparte ruimte waar een kantoor zit voor haarzelf en haar collega’s. Ook woont één van haar collega’s boven het kantoor, in een gebouwd appartement.

Als je door de werkkamer heen loopt, kom je uit bij de sportschool die Fajah zelf in haar huis heeft gemaakt. Ze heeft verschillende apparatuur waar zij elke dag aan haar ‘Killing Body’ werkt. De bovenverdieping beschikt over een ruime kledingkamer voor de kleding van Fajah en haar vriend. Hier slaat ze al haar kleding en schoenen in op en Fajah kennende, is dat nogal wat.

De badkamer is een hele grote ruimte die doorloopt in de slaapkamer. De badkamer beschikt over een grote zwarte wastafel met twee kranen. Er is ook een grote regendouche en een grote badkuip aanwezig. De badkamer beschikt ook over een open toilet.

Zoals net al gezegd, lopen de badkamer en de slaapkamer in elkaar over. Het is dus eigenlijk een grote ruimte. Het wordt van elkaar gescheiden door het grote hoofdbord van het bed, om het toch een afgesloten gevoel te geven. De slaapkamer beschikt ook over een televisie.

Natuurlijk heeft het huis van Fajah ook een mooie studio. Ze heeft natuurlijk zelf al liedjes uitgebracht, of meegedaan met andere artiesten. De studio is volledig gemaakt door haar huidige vriend en is helemaal geluiddicht. Ze heeft professionele apparatuur en dezelfde microfoon die Rihanna gebruikt voor het opnemen van haar muziek.

Fajah heeft twee kinderen; Irem en Shai. Zij hebben natuurlijk een slaapkamer in het huis, maar deze laat Fajah niet zien. Dit is de privéruimte van de kinderen.Ondanks dat Fajah beschikt over heel erg veel groen om zich heen, heeft ze toch een binnentuin, weg van het groep bij haar huis. Daar is een betonvloer gestort en heeft ze een tuinset neergezet, toch nog een mooie plek om te genieten van het weer.

Ook wordt een oude stal omgetoverd tot een kantoor

Fajah is bezig met het ombouwen van de stal. Hier maakt ze een prachtig kantoor/studio van. Hieronder zie je de beelden van Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)