Acteur Jason Statham is een echte geluksvogel met deze vrouw

Hoewel acteur Jason Statham continu in de spotlights wordt gezet door zijn gevoel van stijl en zijn deelname aan grote Hollywood films, kunnen we niet anders zeggen dan dat hij deze positie voor een groot deel te danken heeft aan zijn bloedmooie partner Rosie Huntington. De twee zijn sinds 2016 verloofd, vormen een prachtig gezinnetje met hun zoontje en zijn een absolute lokaas voor de media. De 34-jarige Huntington is een lust voor het oog en valt op met haar ambities en succesvolle carrière.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw)

We kunnen Rosie sinds 2016 bewonderen als een van de meest besproken Victoria Secret Angels en ze verschijnt regelmatig in verschillende shoots voor grote merken. Hoe ze nu in het middelpunt staat en alle ogen gericht zijn op de blondine, was dit voorheen nooit haar intentie. Ze wilde in eerste instantie haar diploma halen met als doel een baantje achter de schermen. Een bescheiden en bloedmooie vrouw. Daar kunnen wij toch alleen maar voor in onze handjes klappen?

Rosie Huntington deelt intieme foto’s op Instagram

Hoe de blondine zichzelf regelmatig presenteert op voorpagina’s, leek ze er onlangs een wat andere twist aan te willen even. Huntington pakte uit in stijl. Ze deelde afgelopen woensdag een foto op Instagram met de tekst “Uit de kleren voor Elle. Mijn dank gaat uit naar het ongelooflijke team van Elle UK, dat me tijdens mijn hele carrière zo goed heeft gesteund. Als tiener vroeg ik elk jaar voor mijn verjaardag mijn ouders om een ELLE-jaarabonnement. Nu is het een grote eer om weer de covergirl te zijn.”

Zie hieronder de desbetreffende foto en meer leuke Instagram plaatjes van Rosie Huntington:

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw)