Wie is Romee Strijd?

Romee Strijd werd op 19 juli 1995 geboren in Zoetermeer. Haar reis naar supermodel begon al op jonge leeftijd toen ze werd ontdekt tijdens een bezoek aan Amsterdam met haar moeder. Een modellenscout zag potentie in haar en bood haar meteen een contract aan bij DNA Model Management. Haar echte doorbraak kwam echter pas toen ze in 2014 voor het eerst meeliep in de Victoria’s Secret Fashion Show. Veel modellen dromen hiervan, en haar deelname hieraan heeft hier veel naamsbekendheid gegeven en inkomsten gegenereerd. Met dat geld kon het vermogen van Romee Strijd worden opgebouwd. Dit was een enorme mijlpaal voor Romee, aangezien deze show bekend staat als dé catwalk waarop ’s werelds meest gewilde modellen te zien zijn. Sindsdien is Romee elk jaar teruggekeerd naar de Victoria’s Secret-show en heeft ze ook met talloze andere toonaangevende merken samengewerkt zoals Calvin Klein, Michael Kors en Versace. Zoals je je natuurlijk wel voor kan stellen heeft ze de afgelopen jaren flink wat vermogen hierdoor opgebouwd.

Naast haar succes in de modewereld heeft Romee ook geworsteld met persoonlijke uitdagingen. Zo onthulde ze in 2018 openhartig dat ze jarenlang heeft gevochten tegen extreme diëten en obsessie met gezond eten. Dit leidde uiteindelijk tot het ontwikkelen van een eetstoornis. Ze besloot hulp hiervoor te zoeken en werkte hard aan haar herstel. Ze gebruikt nu haar platform om bewustzijn te creëren rondom lichaamspositiviteit en geestelijke gezondheid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Wat is het vermogen van Romee Strijd?

Het vermogen van Romee Strijd wordt geschat op zo’n 5 miljoen euro. Dit vermogen heeft ze opgebouwd door haar modellenwerk en door samenwerkingen met bekende merken. Naast haar goede modellencarrière heeft Romee ook haar eigen YouTube-kanaal waarop ze regelmatig video’s plaatst over haar werk als model en over haar persoonlijke leven. Dit kanaal heeft meer dan 1,5 miljoen abonnees en draagt ook bij aan haar financiële succes.

Meer lezen over vermogende beroemdheden? Check dan eens het vermogen van Serena Williams.