De dubbele airfryer van Bol.com

Met de Princess 182074 Dubbele Basket Airfryer hoef je nooit meer te wachten, totdat je patat klaar is voor je aan je snackies kan beginnen. Dit kan nu gewoon tegelijkertijd. Het apparaat heeft twee manden waardoor je twee verschillende soorten gerechten erin kunt maken. In beide manden past zo’n 4 liter en door middel van de touchscreen kan je deze afzonderlijk bedienen.

De temperatuur kun je instellen tussen de 80 ˚C en 200 ˚C. Daarnaast zijn er 8 voorgeprogrammeerde standen, zodat je het apparaat meestal niet meer handmatig hoeft in te stellen. Dit kan als je patat, vlees, vis, garnalen, pizza, kip, cake of gedroogd fruit wil maken. Keuze genoeg! Als je hem wel op een specifieke tijd moet zetten, kun je gebruik maken van de timerfunctie. Als laatste heeft het een handige sync-functie die ervoor zorgt dat het eten in beide manden op hetzelfde tijdstip klaar is.

Dubbele Airfryer

Makkelijk schoon te maken

Doordat er in totaal 8 liter in past, kan je makkelijk een grote maaltijd bereiden in de airfryer. Je verwacht misschien dat dit dan ook zorgt voor extra schoonmaak werk, maar dat is niet zo. Door de antiaanbaklaag kan je de etensresten eerst los weken en daarna makkelijk verwijderen. De roosters en mandjes zijn daarentegen vaatwasbestendig, waardoor je alleen maar de vaatwasser hoeft in te laden en klaar is kees.

Dubbele Airfryer

Dubbele airfryer

Princess €134 Shop nu

“Best Beoordeeld juli 2022”

De airfryer krijgt 4,2 van de 5 sterren op Bol.com en is daarnaast ook nog benoemd tot Best Beoordeeld in juli 2022 op Kieskeurig. Het apparaat kost € 129,99 en als je hem voor 23:00 uur besteld op Bol.com heb je hem morgen al in huis. Voor mensen die vaak een airfryer gebruiken is de Princess Double Basket Airfryer zeker een aanrader.

Wil je thuis ook een keer een kapsalon of broodje Döner maken? Check dan de spotgoedkope kebabgrill van Bol.com.