Waarover gaat de film Logan Lucky?

In de misdaadkomedie ontmoeten we broers Jimmy (gespeeld door Channing Tatum) en Clyde Logan (Adam Driver). De twee proberen een vloek binnen de familie recht te zetten. Dit willen ze doen door een overval te plegen tijdens een NASCAR-race op Charlotte Motor Speedway. Voor deze overval hebben ze de hulp nodig van Joe Bang (Daniel Craig).

Het is een misdaadfilm die licht doet denken aan Soderberghs grootste succes ooit, Ocean’s Eleven. Het is een vlotte, soms hilarische film, waarin een grote overval wordt gepland en uitgevoerd door een sterrencast.

Hoe goed wordt deze film beoordeeld door de kenners?

Hoe goed is de film nou echt? Wij gingen even op zoek naar de reviews van de echte kenners. IMDb geeft de film een 7,0 / 10 sterren. Een goede score dus. De kenners van Rotten Tomatoes zijn echter lyrisch over Logan Lucky en geven de film een Average Tomatometer van maar liefst 92%.

Waar valt Logan Lucky te streamen?

Ben jij een echte fan van Netflix en sta je te popelen om deze film direct te streamen? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Logan Lucky kan je wel streamen op een aantal andere streamingdiensten, zoals Amazon Prime en Apple TV.

Bekijk hieronder de trailer van Logan Lucky (bron: YouTube):