Deze geniale man bouwde een biertap in zijn ijskast

Helaas moet menig Nederlander het nog even doen met de bierpartijen vanuit huis. Hoewel de kroegen, clubs en restaurants op het moment nog gesloten zijn, hoef jij er niet bij de pakken neer te gaan zitten. Wij kwamen onlangs een geniaal project voor de echte bierliefhebber tegen, waar jouw handen van gaan kriebelen. Reken af met onhandige en plaats innemende bierkratten en talloze blikjes. De enige benodigdheden voor dit project zijn een bierfust, een boormachine, een biertap en thats it. Vul de legen plekken in je agenda op met vermakelijke en nuttige uren voor het bouwen van je eigen unieke biertap in de koelkast.

Geniale man maakt een ingebouwde biertap in zijn koelkast Geniale man maakt een ingebouwde biertap in zijn koelkast

Handige Harry’s opgelet: zo ga je te werk

Zin in een ijskoud biertje? Voor het boren van een gat in je koelkast, is het altijd verstandig uit de stippelen hoe je te werk gaat. Hoewel het er relatief simpel uitziet, is het belangrijk jezelf te verdiepen in het stappenplan. Het zou natuurlijk zonde zijn je gloednieuwe ijskast te verpesten door een matige voorbereiding. Voor het starten van dit project, is het cruciaal te weten welke materialen je nodig hebt. Om te beginnen raden wij je aan eerst je rommelschuur is door te zoeken. Wanneer je de boormachine boven water hebt weten te toveren, schaf je een passende biertap aan.

Geniale man maakt een ingebouwde biertap in zijn koelkast1 Geniale man maakt een ingebouwde biertap in zijn koelkast

Meet voor je aankoop altijd eerst het gat precies op. Zo voorkom je onnodige extra uren rijden naar de winkel, die je beter aan belangrijkere dingen had kunnen besteden. Zit het gat en de biertap erin? Dan schaf je een hele verzameling aan bierfusten aan, om ervoor te zorgen dat jij er verkoelend bijzit deze zomer. En voilà, jouw huis beschikt over een unieke eyecatcher, die je heel wat volle vuilniszakken zal besparen deze zomer.

Wil jij alle details tot in de precisie bekijken? Bezoek dan voor meer informatie en afbeeldingen de Facebookpagina van HomeJunkie.