The Plufl is een succesvol Kickstarter-project

We denken dat veel van jullie het met ons eens zijn; je eigen bed ligt toch altijd het lekkerste. Je eigen kussens, je eigen dekens; heerlijk. Maar toch lijkt niet iedereen het daar over eens te zijn. Sommige mensen vinden namelijk de mand van hun hond er wel héél comfortabel uitzien. Ze gaan er het allerliefste bij liggen, maar deze mand is toch vaak te klein. Hier zag een bedrijf wel potentie in. Ze willen een hondenbed voor mensen realiseren. Zo’n bed is niet alleen heel comfortabel, ook is er uit onderzoek gebleken dat het de slaap van de mens moet bevorderen. Nog een groot pluspunt!

 

Het hondenbed is het bed van de toekomst

Plufl is het bedrijf dat wel potentie zag in een hondenmand voor mensen. Het bedrijf wil het project heel graag realiseren, maar besloten eerst te kijken hoe het product in de markt lag. Voor de productie van dit product is natuurlijk geld nodig, dus besloten ze via Kickstarter een inzameling te starten. Hier kunnen mensen doneren om het product te realiseren en een leuk extra krijgen tegen een bepaald bedrag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Plufl (@weareplufl)

Het doel was om 25.000 dollar op te halen en de actie loopt hard. Ondertussen hebben bijna 800 mensen gedoneerd aan het bedrijf en staat ze al op een totaal van meer dan 290.000 euro, veel meer dan eigenlijk nodig. Er is dus veel vraag naar het hondenbed, realiseren zullen ze het dan vast wel.

Houdt het bedrijf Plufl in de gaten als je er uiteindelijk zelf eentje wilt bemachtigen. Mocht je willen doneren, dan kan dat op de site van Kickstarter.

Een hondenbed voor jezelf, maar ook een nieuw bed voor je hond? De Lidl verkoopt hondenbedden zodat je hond de hitte overleeft.