Guus Hiddink is een van de meest welvarende personen uit de sportwereld in Nederland. Zo werd zijn vermogen in 2012 geschat op zo’n 25 miljoen euro (Quote). Hiermee liet hij mannen zoals Dick Advocaat en Marco van Basten destijds ver achter zich. Hoeveel bedraagt zijn vermogen vandaag de dag?

De loopbaan en het vermogen van Guus Hiddink

Nadat hij aan het einde van de jaren 80 bij PSV coach werd, maakte hij al gelijk een lucratieve move naar Fenerbahçe SK. Vervolgens volgde een stap naar Valencia, vier jaar als bondscoach van Nederland, een seizoen bij Real Madrid en Real Betis om vervolgens in Zuid-Korea te stranden. Dit heeft de rest van zijn trainersloopbaan veel goeds gedaan, maar ook zijn vermogen.

 

Omdat hij een puike prestatie neerzette als bondscoach van het Aziatische land heeft hij namelijk ook veel reclamedeals kunnen sluiten. Dat verklaart ook gelijk hoe hij zo’n gigantisch vermogen heeft, terwijl iemand als Marco van Basten het naar verluidt met ‘slechts’ 10 miljoen euro moet doen. Ook de afgelopen jaren heeft Hiddink niet stil gezeten. Hij heeft namelijk in Rusland gezeten en ook de jeugd van China onder zijn hoede gehad. Hier kreeg hij maar liefst vier miljoen netto per jaar voor. Hij heeft dus ook de laatste tien jaar flink geld verdiend. In combinatie met verstandige investeringen heeft hij inmiddels een vermogen dat richting de 40 miljoen kruipt.

Guus stopt als voetbaltrainer

Nu komt er op 74-jarige leeftijd dan eindelijk een einde aan die imposante loopbaan en eindeloos geldharken van de Tsaar Guus uit Varsseveld. De voormalig middenvelder heeft zijn pensioen meer dan verdiend. Geniet van al het geld en de mooie herinneringen! Bedankt voor alles wat je voor het Nederlandse voetbal betekend hebt.