De carrière van Danny Vera

Geboren in Middelburg, begon Danny Vera zijn muzikale reis in 1999 met de oprichting van zijn eerste band, Till Dawn. Met hun overwinning van de ‘Zeeuwse Belofte’ in 2000 kreeg de band veel aandacht en mochten optreden door heel Nederland. Maar het was Johan Derksen die ‘Till Dawn’ in de spotlight plaatste als de vaste huisband van Voetbal Inside en Tour de Jour.

Sindsdien heeft Danny Vera een indrukwekkende carrière opgebouwd en aardig wat hits gescoord met de nummers Roller Coaster, Make it a Memory en Hold on to Let Go. Zijn muziek weet het publiek te betoveren en zijn persoonlijkheid straalt van het podium.

De woning van Danny Vera

Vorig jaar heeft Danny Vera een woning gekocht in zijn geboortestad Middelburg voor bijna 200.000 euro. Of hij hier daadwerkelijk woont met zijn vrouw Escha Tanihatu of dat zij het hebben verhuurd is onbekend.

Danny Vera is een getalenteerde zanger die altijd het publiek weet te betoveren door zijn muziek en geweldige persoonlijkheid. Danny Vera verdient dan ook aardig met een optreden. Als je hem zou willen inhuren voor een optreden, zal dat rond de 20.000 euro kosten. Hoelang hij precies zal optreden weten we niet precies, maar we schatten het op 30 tot 60 minuten.

Wat is het vermogen van Danny Vera?

Bekendeburen dook eens in de cijfers van Danny Vera zijn vermogen en daarbij viel onze mond open van verbazing. Hij is eigenaar van twee bedrijven: Danny Vera B.V. en Danny Vera RM B.V. De laatste richtte hij in 2022 op. Het eigen vermogen van Danny Vera B.V. bedroeg eind 2022 maar liefst 2,06 miljoen euro. Dit was in 2020 nog maar slechts 744.000 euro. Het eigen vermogen van Danny Vera RM B.V. bedroeg eind 2022 407.307 euro. Zijn eigen vermogen is dus in een paar jaar tijd met maar liefst 1,7 miljoen gestegen.

Naast zijn bedrijven bezit Danny ook twee huizen in Middelburg, waarvan de totale waarde rond de 1,2 miljoen euro ligt. Met een hypotheek van slechts 200.000 euro op beide panden zou de verkoop hem een winst van 1 miljoen euro opleveren. Danny Vera heeft duidelijk de status van multimiljonair bereikt en wie gunt hem dat niet?