De carrière Danny Vera

Danny Vera is geboren op 31 mei 1977, te Middelburg. De Zeeuw is sinds 1999 actief in verschillende bands en lanceerde hij ook meerdere soloalbums.

Hoewel Danny Vera zich dus al zeer lang bezighoudt met muziek, is hij nog niet zo heel lang populair onder het écht grote publiek. Dit heeft hij onder andere te danken aan voetbaljournalist en muziekliefhebber Johan Derksen. Zij ontmoetten elkaar door de opnames van een documentaire en Derksen vroeg Vera om een band te starten en op te treden tijdens de afleveringen van voetbaltalkshow Voetbal Inside (later Veronica Inside). Sindsdien ging de carrière van Danny Vera in een stroomversnelling en werd hij bekend voor het grote publiek.

Een aantal jaar geleden werd het nummer Roller Coaster gelanceerd en deze behaalde uiteindelijk de achtste plek in de Single Top 100. Verder is Danny Vera sinds 2021 onderdeel van The Streamers en presenteert hij iedere zondag Vera’s Vintage Vibes op Radio Veronica.

De Zeeuwse artiest koopt een woning in Middelburg

En bij zo’n succesvolle carrière zit natuurlijk ook een financieel voordeel. Dit heeft het mogelijk gemaakt om een nieuwe woning te kopen in zijn geboortestad Middelburg. De vraagprijs van de woning bedroeg 200.000 euro, maar Vera heeft de woning voor een bedrag van 192.500 euro op de kop weten te tikken. Of hij hier daadwerkelijk gaat woning met zijn knappe vrouw Escha Tanihatu of dat zij het gaan verhuren is onbekend. Zie hieronder een aantal foto’s van de woning of kijk op de website van BekendeBuren:

nederlandse artiest woning op funda gekocht

woning danny vera