De carrière van Danny Vera

Danny Vera is een 45-jarige zanger, muzikant en songwriter. In 1999 begon hij zijn eerste band genaamd Till Dawn, waarmee hij in 2000 de Zeeuwse Belofte won. De band kreeg veel aandacht en mochten optreden door heel Nederland. In 2002 kreeg Danny een contract bij Universal Music en in 2003 verscheen zijn eerste album For the Light in Your Eyes. Helaas vielen de resultaten tegen en haakte Universal Music af. Vervolgens nam hij zijn derde album (Ordinary Man) op in zijn eigen studio en in 2009 nam hij zijn vierde album op, genaamd Pink Flamingo.

Door Johan Derksen werd Till Dawn de vaste huisband van het programma Voetbal Inside en van 2011 tot en met 2014 waren ze ook te zien als huisband bij Tour de Jour. Het nummer Headin’ for the city stond voor zeven weken op nummer 10 in de iTunes top 100. In totaal heeft de zanger al negen albums uitgebracht en twee dvd’s van live optredens. Een van de grootste hits van Danny was het nummer Roller Coaster, dat in 2019 op nummer één belandde in de Top 2000 van Radio 2.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danny Vera (@dannyveramusic)

Hoeveel verdient Danny Vera met een optreden?

Danny Vera is een getalenteerde zanger die altijd het publiek weet te betoveren door zijn muziek en geweldige persoonlijkheid. Al zijn concerten waren onvergetelijk omdat er zoveel energie en passie bij kwam kijken. De zanger treedt op met alle liefde en plezier, en daar gaat het om bij een echte artiest. Om deze reden zal een optreden van deze zanger natuurlijk niet heel goedkoop zijn. Als je Danny Vera zou willen inhuren voor een optreden, zal dat rond de 20.000 euro kosten (bron: Artist Bookers). Hoelang hij precies zal optreden weten we niet precies, maar we schatten het op 30 tot 60 minuten. Dat is toch wel een héél lekker salaris.