De vriendin van Bernardo Silva

De Portugese Bernardo Silva is een grote naam uit de voetballerij en heeft al een fantastische carrière op zijn naam staan. Zo speelt hij nu al een aantal jaar bij Manchester City, waarbij hij momenteel al vier keer de Premier League heeft gewonnen. Daarnaast komt hij ook al jaren uit voor het Portugese voetbalelftal.

Maar buiten de lijnen van het veld heeft de voetballer het ook goed voor elkaar. Zo heeft hij een bloedmooie vriendin genaamd Ines Degener Tomaz. De twee hebben elkaar een aantal jaar geleden leren kennen en zijn sindsdien onafscheidelijk. De technische voetballer heeft haar zelfs onlangs ten huwelijk gevraagd. Maar wat weten we eigenlijk over Ines Degener Tomaz?

Ines Degener Tomaz op Instagram

De 24-jarige Ines Degener Tomaz komt Lissabon en is werkzaam als model. Zo is zij getekend bij NXT management, een modellenbureau in Portugal, en heeft zij voor deze carrière al verschillende grote shoots mogen doen met merken als Drope, Swarovski en K I N Beachwear. Verder reist Ines in het dagelijks leven behoorlijk wat af, maar volgt zij Silva zijn voetbalcarrière ook altijd op de voet. Zo vloog zij af naar Qatar om hem op het WK van 2022 in actie te zien en woont zij met hem in Engeland.

Door Ines haar fantastische looks staan niet alleen de merken in de rij om shoots met haar te doen, ook haar foto’s op sociale media gaan niet onopgemerkt voorbij. Zij heeft inmiddels ruim 131.000 volgers die zij veelal voorziet van content in classy outfits. Ook laat ze haar bijzondere reizen naar exotische bestemmingen zien, waaronder Mauritius en Dubai, waar zij veelal in bikini te bewonderen is. Wij snappen wel waarom mensen haar graag zien op hun Instagram-feed, want deze knappe verschijning heeft een stralende lach en een prachtig figuur. Bernardo Silva mag zichzelf met zo’n verloofde dus wel een gelukkig man prijzen. Zie hieronder een reeks uit onze favoriete foto’s van Ines:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ines Degener Tomaz (@inesdegenertomaz)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ines Degener Tomaz (@inesdegenertomaz)