Bruce Springsteen alias ‘The Boss’

Bruce Springsteen (74), die ook wel “The Boss” wordt genoemd, is een zanger en gitarist uit Amerika. Hij is geboren op 1949, 23 september. Hij begon met muziek maken in de jaren 60 en heeft in verschillende bands gespeeld. Zijn eerste album kwam uit in 1973, en hij werd echt beroemd met zijn derde album, “Born to Run,” in 1975. Hij had toen ook zijn eigen band, de E Street Band. Mensen vonden zijn muziek geweldig en vergeleken hem met bekende artiesten als Jerry Lee Lewis en Bob Dylan. Hij werd heel populair bij het grote publiek en kreeg veel aandacht van de media. Door die populariteit heeft het vermogen van Bruce Springsteen alleen maar kunnen groeien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bruce Springsteen (@springsteen)

Hij had momenten van succes, maar beleefde ook mindere tijden. Toch bleef hij muziek maken en nummers schrijven. Sommige van zijn bekendste liedjes zijn “Born in the U.S.A.” en “Streets of Philadelphia.” Hij heeft met en zonder zijn band albums uitgebracht en heeft over de hele wereld opgetreden. Zijn liedjes gaan vaak over persoonlijke dingen en kritiek op de maatschappij. Bruce Springsteen heeft vele generaties muziekliefhebbers geïnspireerd met zijn muziek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bruce Springsteen (@springsteen)

Het vermogen van Bruce Springsteen

Bruce Springsteen heeft heel veel geld verdiend, dat is geen geheim. Zijn vermogen bedraagt meer dan 590 miljoen dollar. Je krijgt nu eenmaal zoveel geld als je voor duizenden mensen optreedt. Wat ook helpt zijn de prijzen van een gemiddeld kaartje voor zijn optreden, want een kaartje kost gemiddeld zo’n 200 dollar. Daarmee verdient hij een stuk meer per optreden dan dat BLØF per optreden verdient. In Nederland mogen we ook nog van hem genieten. Volgend jaar zal hij met zijn band, de E Street Band, optreden in ons kikkerlandje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bruce Springsteen (@springsteen)