BLØF is niet alleen een van de meest bekende band van Nederland

Al dertig jaar lukt het BLØF om hit na hit uit te brengen. Bestaande uit leadzanger Paskal Jakobsen, Peter Slager (bas), Bas Kennis (toetsen en gitaar) en drummer Norman Bonink is de Zeeuwse band niet voor niks zo populair. Ze hebben een Nederlands repertoire en zijn helemaal thuis in het poprock-genre. Bekende nummers van BLØF zijn bijvoorbeeld Liefs uit Londen (1998), Holiday in Spain (2004) en Zoutelande (2017), maar échte kenners zullen ongetwijfeld andere topnummers gekozen hebben.

De band is ontzettend succesvol en hebben sinds hun eerste grote hit elk jaar opnieuw minstens één nummer in Top 40 weten te bereiken. Maar BLØF is niet alleen de bekendste band uit Nederland; ze zijn ook de duurste band die je in Nederland kunt boeken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BLØF (@blof)

Wat betaal je voor een avond met je favoriete band?

Een van de leukste dingen die je als organisator kan doen is het boeken van live muziek voor je feestje. Ben je nou zo’n grote BLØF van dat je ze op je eigen feestje wil hebben? Dan moet je waarschijnlijk nog eventjes sparen. De Zeeuwse band is niet voor niks de bekendste band van Nederland en dat kun je ook heel goed terugzien aan de boekingsprijs.

Wil je BLØF 45 minuten laten spelen? Dan is de adviesprijs vanaf €31.000,-. Vind je 45 minuten niet lang genoeg? Dan kun je ze ook nog boeken voor een gigantische prijs van €35.000,-. Dit zijn echter allebei prijzen die het woord ‘vanaf’ bevatten. Volgens een andere bron is de gewenste adviesprijs namelijk €55.000 euro! Haal je spaarvarken maar van de vensterbank want dit enorme bedrag hebben maar weinig mensen gewoon klaarliggen.

Maar wat zit er dan in dit enorme bedrag inbegrepen? Je krijgt er sowieso de vier mannen van BLØF bij natuurlijk. Ze spelen dan 60 minuten maar je moet zelf de licht- en geluidstechniek regelen. Daarbij komen natuurlijk ook nog de andere kosten van je feestje. Kortom: het is een enorme aanslag op je portemonnee. Maar dan heb je ook wat! Gelukkig kan je altijd nog naar een concert van BLØF gaan. Voor informatie over de tour en concertdata kun je het beste naar de officiële website van BLØF gaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BLØF (@blof)