Supertalent Ian Maatsen gaat mee naar het EK voetbal 2024

Maatsen behoorde wel tot de voorselectie van Oranje voor het EK in Duitsland, maar overleefde de laatste schifting niet. Dat was een flinke domper voor de vleugelverdediger, die toentertijd met Borussia Dortmund midden in de voorbereiding zat voor de Champions League-finale tegen Real Madrid. Hoewel hij op Wembley aan de aftrap verscheen, kon hij niet voorkomen dat de Madrilenen de cup met de grote oren mee naar huis namen. Maatsen maakte een cruciale fout die leidde tot de 0-2 van Vinícius Junior, wat een bittere nasmaak gaf aan een verder sterk seizoen.

Gelukkig had Maatsen de steun van zijn vriendin Emely Tuinder, die hem vergezelde tijdens een welverdiende vakantie in Griekenland. Op Instagram deelden zowel Maatsen als Tuinder verschillende foto’s van hun tijd op een jacht in de Egeïsche Zee. Maatsen lag dus al een week lang op een jacht in de Egeïsche Zee met zijn vriendin Emely Tuinder, toen hij gisteren een belletje kreeg van de staf van Oranje of hij zich zo snel mogelijk kon melden in Wolfsburg, vanwege het ontbreken van sterspeler Frenkie de Jong.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emely Tuinder 🦋 (@emelytuinder)

Wie is Emely Tuinder, de vriendin van het jonge voetbaltalent?

Gelukkig hoefde Maatsen zijn zomer niet alleen door te brengen. Hij vormt een koppel met de beeldschone Emely Tuinder. Hoelang de twee al een relatie hebben, is niet helemaal duidelijk. Wat wel zeker is, is dat Emely een belangrijke steunpilaar is voor de sportman. Terwijl Ian zelf geen foto’s van zijn vriendin op zijn social media plaatst, deelt Emely regelmatig momenten met de voetballer.

Emely heeft Nederlandse en Dominicaanse genen. Een interessante mix dus. Ze is duidelijk iemand die van vakantietrips houdt en is regelmatig te vinden in het stadion om haar vriend aan te moedigen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen we de prachtige Emely ook kunnen zien juichen voor Maatsen tijdens de EK-wedstrijden in Duitsland. Bekijk hieronder een aantal foto’s van de Instagram van Emely Tuinder, waar ze momenteel zo’n 22 duizend volgers heeft:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emely Tuinder 🦋 (@emelytuinder)