Wie is Bram Moszkowicz?

Voor degenen die niet weten wie hij is en wat hij doet, we’ve got you. Bram Moszkowicz (Abraham Maarten ‘Bram’ Moszkowicz) werd geboren op 26 juni 1960 in Maastricht. Nu is hij vooral jurist, maar vroeger was hij actief als advocaat. En als advocaat had hij een indrukwekkende lijst van cliënten. Van de voormalige president van Suriname tot Patty Brard, voetballer Robin van Persie, Willem Holleeder en Geert Wilders; om er maar een paar te noemen. Het zag er goed uit voor de man, tot het niet meer ging.

In 2010 werd bekend dat Moszkowicz in de periode 2003-2006 ruim een miljoen euro aan inkomstenbelasting had ontdoken. Ja, dat is een tegenvaller. Tegen het einde van 2012 werd bekend dat hij geroyeerd was. Sinds april 2013 is Bram Moszkowicz het recht om zijn beroep als advocaat uit te oefenen volledig kwijt. En om het allemaal nog erger te maken werd hij in 2019 failliet verklaard.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nathan Moszkowicz (@nmoszkowicz)

Bram Moszkowicz op tv

Bram Moszkowicz is zeker geen onbekende op tv en was regelmatig te zien in Shownieuws. Het nieuwe programma VI Vandaag, met de bekende mannen Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp, zal in januari op tv verschijnen op SBS 6. Het mooiste van alles is dat je er elke dag van kunt genieten. Naast voetbal zal er ook meer aandacht zijn voor de dagelijkse actualiteit. Andere gasten die mogelijk hun opwachting zullen maken zijn Leonie ter Braak, Merel Westrik, Özcan Akyol en Henk Westbroek.

Het vermogen van Moszkowicz

Onlangs werd bekend dat Bram Moszkowicz ijn belastingschuld volledig heeft afgelost en zo heeft hij weer zeggenschap over zijn eigen vermogen.

Volgens Taddler staat er op dit moment precies 0 euro op zijn bankrekening.  Of dit echt zo is, dat valt in twijfel te trekken. Wel wordt verwacht dat hij bij dergelijke tv-optredens flink gaat cashen.

Benieuwd naar het vermogen van een andere BN’er? Check dan het vermogen van Giovanni van Bronckhorst.