Maak kennis met Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol

Na haar enigszins verrassende optreden als verslaggeefster bij de voetbalwedstrijd in Praag werd bekend dat Noa Vahle nu inderdaad achter de schermen bij Veronica Inside werkt. Een overstap die ze maakte nadat ze twee jaar geleden een contract tekende bij BNNVARA. 

Met een moeder als BN’er kon je natuurlijk wel negatieve reacties verwachten. Mensen begonnen al over het feit dat ze carrière maakt omdat ze ‘de dochter van’ is. Maar Noa Vahle laat zich niet uit het veld slaan. Chapeau!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Met het negatieve is er altijd een positief. Terwijl het grote publiek het misschien oneerlijk vindt, vinden Wilfred Genee en Johan Derksen er niets van. Sterker nog, ze zijn er helemaal enthousiast over. Ze geven haar veel lof voor haar talent en prestaties tijdens de voetbalwedstrijd. Zij vinden het ook geen schande dat Noa Vahle hulp krijgt van haar welbekende familie, want daar is familie toch voor?

Wordt ze de nieuwe Hélène Hendriks?

Omdat ze nu bij Veronica Inside werkt, kan ze ook nog eens veel Hélène Hendriks leren. Iets waar iedereen met een inspiratiebron jaloers op zou zijn. Hélène had ook nog wat tips voor Noa. “Mijn belangrijkste tip aan haar is supercliché, maar: blijf altijd jezelf. Dat je goed voorbereid moet zijn weet iedereen, maar je moet ook pure liefde en interesse hebben in de sport.” aldus Hélène. Laten we hopen dat haar carrière ver komt.

Vind jij het interessant wanneer een dame een passie heeft voor voetbal? Bekijk dan eens de knappe voetbalpresentatrice Maddy Janssen.