Waar gaat The Suicide Squad over?

The Suicide Squad, geregisseerd door James Gunn, is een ware hit.  De film speelt zich af in Belle Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer van de Verenigde Staten, oftewel de hel. In deze gevangenis zitten superschurken die er alles aan zouden doen om uit de gevangenis te mogen, waaronder lid worden van de supergeheime, superschimmige Task Force X. Ook wel de Suicide Squad genoemd.

The Suicide Squat nu te zien kijken

Deze groep staat onder leiding van Amanda Waller. Zij is het hoofd van de gevangenis. De Suicide Squad bestaat onder meer uit de slechteriken Bloodsport (Idris Elba), Peacemaker (John Cena), Captain Boomerang (Jai Courtney), Ratcatcher (Daniela Melchior), Savant (Michael Rooker), King Shark (Sylvester Stallone), Blackguard (Pete Davidson), Javelin (Flula Borg) en Harley Quinn (Margot Robbie).

De Squad wordt op het afgelegen eiland Corto Maltese gedropt, waar het wemelt van de vijanden. Ze gaan op een ‘search-and-destroy-missie’, met alleen Kolonel Rick Flag (gespeeld door Joel Kinnaman) die een oogje in het zeil houdt. Elke stap die de Squad maakt, wordt getraceerd door Amanda Waller. Eén verkeerde beweging betekent voor hen de dood. Op het eiland Corto Maltese beleeft de Squad een heleboel avonturen. Aan hun de taak project Starfish ten onder te brengen.

Bekijk hieronder de YouTube-trailer van The Suicide Squad:

 

Waar kan je de film kijken?

De film is zowel fysiek op DVD/Blu-ray en 4K, als op EST en VOD te koop. De genres van de film zijn comedy, actie, avontuur en fictie. En dat de film een aanrader is, dat blijkt wel uit de scores van de grootste recensie websites. Rotten Tomatoes zet de film in de spotlights met een 90% Tomatometer en een 82% Audience Score. De andere grote website, IMDb, geeft The Suicide Squad een 7,3 / 10. Kortom: ook door de kenners wordt deze film gewaardeerd.

Winactie

Om te vieren dat deze film nu ook thuis vanaf te bank te checken is, geven wij drie exemplaren weg. Jij kan de gelukkige zijn. Like het Facebook-bericht in deze link en wie weet ben jij de geluksvogel. Good luck!