Het vermogen en de auto’s van Najib Amhali

Het vermogen van Najib Amhali wordt momenteel geschat op € 1,5 miljoen. Wat de beste man met het geld doet? Juist, dikke bakken rijden.

Hij is iemand die er altijd van heeft gehouden om in mooie auto’s te rijden. Hij koopt dan ook om de twee jaar een nieuwe wagen. Op achtentwintigjarige leeftijd kreeg hij zijn eerste auto. Hij kocht toen voor zo’n 6.000 gulden de Mercedes 190.

Mercedes 190

De Mercedes 190 is een auto waarmee het Duitse merk zich op een jonger publiek probeerde te richten. De auto kwam in 1982 op de markt en kreeg de bijnaam Baby Benz. De auto is wat kleiner dan veel andere modellen van Mercedes. Maar om reputatieschade te voorkomen hebben ze hun best gedaan om de auto dezelfde kracht mee te geven als zijn grotere broers. De eerste exemplaren uit de 190 serie hadden een viercilinder benzinemotor. De auto accelereert in ruim 12 seconden naar de honderd kilometer per uur en heeft een topsnelheid van ongeveer 160 kilometer per uur. Netjes, als student.

BMW 335i Cabrio

Later reed Najib Amhali in een BMW 335i Cabrio. Dit is een auto die in 2010 op de markt kwam.
Najib Amhali

De auto beschikt over een zescilindermotor. Binnen zes seconden accelereert deze auto naar de honderd kilometer per uur. De topsnelheid van deze bak ligtop de 250 kilometer per uur en er hangt een prijskaartje aan van zo’n €78.000,-.

Porsche Cayenne

De derde Duitse wagen waar Najib Amhali in reed – of beter gezegd: momenteel in rijdt – is de Porsche Cayenne. Dit was het eerste SUV-model van het merk dat bekend staat om zijn sportieve en snelle auto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Najib Amhali (@najibamhali)

De Porsche Cayenne beschikt over een V8 motor met 250 PK. Het is een auto met een topsnelheid die tegen de driehonderd kilometer per uur ligt. De nieuwprijs van deze bolide is €109.000,-.

Wil jij meer mooie auto’s zien? Check de auto van voetballegende Diego Maradona.