De woning staat te koop op Funda

De omschrijving van de woning is simpel, maar staat als een huis. “Leuke 3-kamer benedenwoning met zeer riante tuin op het zuiden in een gezellige winkelstraat. De woning is keurig onderhouden en voorzien in van alle comfort zoals o.a. hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, centrale verwarming, een nette keuken met inbouwapparatuur en een nette badkamer.” Ook vertelt de eigenaar dat de VVE zeer actief is en het appartementencomplex er keurig bij staat.

Op de begane grond vind je de entree, grootste slaapkamer, een badkamer, een open keuken met alle benodigdheden en een ruime woonkamer. Ook is er op het souterrain een ruime werkkamer, aldus Funda.

Funda zoekplaatje

funda huis zoekplaatje

Zoek de luiaard

Ondertussen heb je waarschijnlijk al gespot waar het daadwerkelijk om gaat. De verstopte luiaard die in bijna elke foto terug te vinden is. De eigenaar van het huis heeft op creatieve wijze zijn huis onder de aandacht gebracht. Namelijk door van de advertentie een zoekplaatje te maken. En het is gelukt. Op de gekste plekken vind je in de foto’s de beestjes terug. De foto’s op deze pagina bevatten allemaal een luiaard, dus mocht je met de quarantaine niks te doen hebben? Succes met het zoekplaatje.

Op zoek naar een iets uniekere (en duurdere) woning in Rotterdam? Check dan dit stijlvolle appartement.

badkamer funda huis luiaard

slaapkamer huis