Cast La Casa de Papel zit vol met verrassingen

Voor nu moeten we weer even met een luide ‘bella ciao!’ afscheid nemen van el profesor en zijn bendeleden. Het recentste seizoen van La Casa de Papel is namelijk alweer een tijd te zien op Netflix. Echte fans van de serie hebben dan dus waarschijnlijk ook al lang gezien voor welke uitdagingen de groep nu weer komt te staan. Toch blijven we bezig met de cast van de populaire Spaanse serie. Zo deelde de cast laatst een fijne feel good video waarmee ze ons allemaal wisten op te vrolijken. Bovendien deelden we laatst al dat twee personages uit de serie in het echt een relatie hebben. Wanneer het aankomt op muziek, blijkt de cast van La Casa de Papel ook een getalenteerd lid te hebben. Niemand minder dan Itziar Itunõ speelt namelijk in een rockband.

Lisboa zingt in maar liefst drie bands

Itziar Itunõ is de actrice die wij kennen als Raquel en Lisboa. Vanaf het allereerste ogenblik was zij onderdeel van de serie en in het recentste deel speelde ze wederom een belangrijke rol. Door de seizoenen heen zijn we steeds meer van haar gaan houden. Toch komt als een verrassing dat het Itziar Itunõ is die in een rockband speelt. Wellicht komt dit door haar zorgzame karakter in La Casa de Papel. Daar heeft ze immers de zorg over een klein dochtertje en een oudere moeder. Toch acteert Itziar in het echte leven niet alleen: ze houdt ook behoorlijk van zingen. Ze speelt namelijk in drie verschillende bands.

 

Muziek

De bands waar Itziar Itüno in speelt heten Dangiliske, EZ3 en INGOT. Online zijn veel opnames van de bands te vinden. Het blijft afwachten of ze in het vijfde seizoen van de serie ook een stuk zal zingen. Dat idee lijkt wellicht wat onwaarschijnlijk. Wel zong de zangeres en actrice recent een versie in van Bella Ciao, om het 75-jarige jubileum van de Italiaanse bevrijding te vieren. Dat deed ze samen met een aantal andere Spaanse zangeressen.