Man verbouwt garage naar Ierse pub

Kun je het je al voorstellen een gezellige Ierse pub bij jou in huis waar je met de mannen een Guinness kunt drinken? Hoogstwaarschijnlijk blijft het alleen bij dromen, want er zijn weinig vrouwen die dit goedkeuren. Echter kreeg deze man het voor elkaar en wist zonder enige ervaring een Ierse pub te bouwen in zijn garage. En – eerlijk is eerlijk – deze pub is bijna niet te onderscheiden van een pub in Dublin.

Zo heeft de man onder meer gekozen voor een meubilair van hout en donkere kleuren om de warme uitstraling van een pub te kunnen behouden, waarna hij volledig zelf een houten bar heeft gebouwd waar hij met zijn vrienden kunt genieten van een Guinness biertje uit de tap voor het echte Ierse gevoel en ondertussen een plaatje kan draaien.

Maar hier blijft het niet bij, de man heeft namelijk ook een gehele Ierse inrichting opgetrommeld. Zo heeft hij een aantal bijzondere posters van de landschappen, citaten van beroemde schrijvers, een dartbord en oude lampen aan de wand gehangen om het af te maken. Iets wat er echt fenomenaal uitziet.

Maak de pub helemaal eigen

Het enige wat je nog nodig hebt om de pub helemaal eigen te maken is een aantal grote televisies om de belangrijkste sportevenementen te kunnen volgen, als voetbal, rugby of darten. En niet te vergeten is een keuken natuurlijk ook ideaal, zodat je onder het genot van een goede portie Fish and Chips kunt genieten van je eigen pub.

Bekijk hieronder het fantastische resultaat van de Ierse pub en zo zie je maar weer dat je geen handige Harry hoeft te zien om je dromen te kunnen verwezenlijken. Ga jij vanmiddag ook met je vrouw in beraad om zo’n fantastische pub in de garage te bouwen? Dan zijn dit de items die je absoluut niet mag vergeten!

garage-ierse-pub2

Garage-ierse-pub