Nooit meer zware benen op een festival

Vermoeide benen zijn helaas een veelvoorkomend probleem, vooral als je de hele dag moet staan. We worden allemaal een dagje ouder en dat voel je vooral in je benen en rug na langdurig staan. Maar dat betekent niet dat je een leuk festival moet overslaan. We begrijpen dat vermoeide benen een probleem kunnen zijn na een hele dag staan, vooral wanneer je nergens een zitplek kunt vinden.

Opvouwbare kruk gaat viral

Gelukkig ben je niet de enige die hiermee kampt, en dat bewijst TikTokker Laura Govaerts. Ze ervaart dezelfde uitdagingen, maar deelt nu in een video haar oplossing. En wij zijn hier ontzettend enthousiast over! We zien haar met een soort tasje om haar nek, en voordat we het weten, vouwt ze dit tasje uit tot een handig krukje. Dit is de ideale oplossing als je even wilt zitten en uitrusten.

Waar koop je de kruk?

We zijn zelf op zoek gegaan waar we de opvouwbare kruk kunnen kopen.  Dat betekent dat we zelf op onderzoek zijn gegaan en gelukkig hebben we niet lang hoeven zoeken voordat we deze kruk tegenkwamen. En stiekem vinden we deze variant zelfs nog leuker, omdat hij een prachtige pastelroze kleur heeft. Je kunt hem al kopen voor € 33,50 bij Bol.com. Voor zo’n investering is dit echt een koopje. Ook zijn er nog goedkopere varianten, maar met een 4.8/5 met bijna 70 reviews, lijkt het dat dit een topper is!

 

 

Koop hier de opvouwbare kruk op Bol.com