De ‘boyfriend application’

Vera Dijkmans is een model en heeft 5,5 miljoen volgers op Instagram. Om te zien of de mannen aan haar hoge verwachtingen voldeden, liet Vera hen eerst een gedetailleerde vragenlijst invullen, bekend als de ‘boyfriend application’. Deze vragen waren bedoeld om haar een grondig inzicht te geven in hun achtergrond, levensstijl en persoonlijkheid. Bij deze boyfriend application kun je denken aan vragen zoals: aantal ex-vriendinnen, je sterrenbeeld, of je kinderen hebt, of je een werkende auto hebt, of je Twitter hebt. Nou ja, een hoop dus. En of het allemaal nu zo belangrijk is…. Vera Dijkmans kwam er snel genoeg achter.

Bekijk hieronder de afbeelding van de lijst met vragen:

vera dijkmans boyfriend application

Reacties op de boyfriend application

Na het ontvangen van maar liefst 5000 aanmeldingen van single mannen die haar hart wilden veroveren, heeft Vera verrassend genoeg alle aanvragers afgewezen. Slechts een handjevol mannen kwam door de selectie, en zelfs na drie veelbelovende dates bleef Vera teleurgesteld achter.

Vreemde antwoorden en opmerkelijke ontmoetingen

Vera’s inbox was gevuld met een mix van curieuze types tot zelfs een bekend persoon die discreet interesse toonde. Sommige mannen gaven vreemde antwoorden zoals het bezitten van twee boten, maar geen auto. Dit is ook geen verrassing, aangezien dit soort ideeën vaak de gekste opmerkingen trekken. Het experiment, zoals Vera het noemt, was een opmerkelijk succes in haar ogen. Het stelde haar in staat om openlijk te communiceren wat ze zocht in een partner en om te zien welke mannen daaraan voldeden.

Niet settelen voor minder

Ondanks haar teleurstelling hoopt Vera nog steeds op meer liefdesgeluk in de toekomst. Ze wil hoe dan ook niet settelen voor minder dan ze verdient en houdt haar opties open. Ze noemt zichzelf heel kieskeurig. Haar boyfriend application heeft niet volledig zijn werk gedaan. Toch vindt ze dat ze een leuke ervaring achter de rug heeft en zou ze het zo weer over doen.