Wie is Ivana Knöll? De fan die alle aandacht trekt op de tribunes

Ondertussen zijn we al enkele dagen bezig met het EK voetbal en we hebben al vele opmerkelijke dingen gezien. Niet alleen de superfans in de meest opvallende kostuums trokken de aandacht van de media, maar ook de Kroatische supporter Ivana Knöll liet hoofden draaien.

Ivana kijkt misschien wel naar het voetbal, maar de rest van de ogen waren gericht op haar. De knappe dame is de afgelopen jaren bij de wedstrijden van Kroatië geweest en steunt haar land als geen ander.

Ivana Knöll is geboren op 16 september 1992 in Frankfurt, Duitsland, maar verhuisde op jonge leeftijd met haar familie naar Kroatië. Enkele jaren geleden is deze dame uitgeroepen tot Miss Kroatië, en dat verbaast ons dan ook helemaal niks. Naast het zijn van een model en een influencer, mag zij zichzelf ook nog een ondernemer noemen. Ivana heeft namelijk een bikini- en badpakbedrijf. Gelukkig weet ze precies hoe ze dit moet verkopen: ze staat zelf model voor haar eigen kledingstukken.

Alle ogen bij het EK zijn gericht op de fan van Kroatië

Spannende outfits, en dat allemaal in de vlag van Kroatië. Dat is de manier waarop Ivana Knöll alle aandacht wist te winnen in het voetbalstadion. Niet alleen ging ze wereldwijd viral vanwege die opvallende outfits, maar ook wist zij in een rap tempo door die populariteit haar fanbase uit te breiden. Zo zit deze knappe Ivana nu al op de 3 miljoen volgers en dit zal voorlopig nog wel blijven groeien.

Zie hieronder een aantal foto’s van de Instagram-pagina van Ivana Knöll:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ivana Knöll (@knolldoll)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ivana Knöll (@knolldoll)