Het is fijn om over bluetooth oordopjes te beschikken. Misschien denk je dan al snel aan Apple koptelefoons. Deze zijn vrij prijzig. Wel kan je via Aliexpress ook goede alternatieven aanschaffen. Deze oordopjes van de Aldi zijn echter misschien wel nog aantrekkelijker. Vanaf vandaag kan je deze spotgoedkope oordopjes kopen. En het is zeker een goede prijs/kwaliteitsverhouding want ze zullen je veel luisterplezier geven.

Oordopjes Aldi

Goedkope bluetooth oordopjes van de Aldi

Oordopjes van de Aldi. Je zou denken dat het misschien niet de meest stijlvolle oordopjes zijn die je zal zien. Dat blijkt echter nog behoorlijk mee te vallen. Ook de kwaliteit is niet slecht door de True Wireless Stereo technologie. Het maximale bereik van de oordopjes tot de bron is 10 meter. De speeltijd stelt ook niet teleur. Als de oordopjes helemaal zijn opgeladen kan je ze wel tot 6 uur lang achter elkaar gebruiken. Om ze dan weer volledig op te laden moet je uitgaan van zo’n 2 uur. Door het lage gewicht van 4,76 gram per oordopje zal je nauwelijks doorhebben dat ze in je oren zitten. Hierdoor zijn ze ideaal voor tijdens het sporten.

Ze zijn waterbestendig

Als je wil gaan sporten in de regen hoef jij je oordopjes niet thuis te laten. Ze zijn namelijk IPX 7 waterbestendig. Bij de oordopjes krijg je een USB laadkabel, 2 extra sets rubberen oordopjes (S+L), draagriem en bewaarcase. Het gaat hier om een oplaadbare bewaarcase van 620 mAh.

bluetooth oordopjes aldi

De prijs zal je verbazen. Ze kosten namelijk nog geen 40 euro. Vanaf vandaag kan je ze aanschaffen via de Aldi.