Het lijkt alsof hier een goed plan achter zit, maar dat valt allemaal eigenlijk reuze mee. Hij zag z’n oude grasmaaier staan en dacht; waarom maak ik er geen tank van? En zo geschiedde.

Hij bouwde een DIY grasmaaier tank

Hij begon met een aantal planken die hij aan de weerszijde van de graskapper monteerde, zodat hij er een stabiel frame van kon bouwen, die als behuizing van de tank zal gaan gelden. Met een aantal kleine plankjes voor extra ondersteuning had hij voordat hij het wist een sterk frame in elkaar geknutseld. Die bekleedde hij als het ware met grove stukken plank om de tank dicht te maken en ‘m te beschermen tegen al het gevaar van de boze buitenwereld. Je weet wel.

grasmaaier

Maar met die standaard houtkleur gaat hij natuurlijk geen vijanden afschrikken, dus een likje verf was wel toepasselijk. Hij verfde de tank in een toepasselijke kleur, plaatste er zijn logo én bedrijfsnaam op en de tekst COVID-19. Verder monteerde hij er natuurlijk rupsbanden op en een bijl aan de zijkant. Waarom ook niet hè? Ook zitten er aan de voorkant LED-lichten voor het geval dat hij het s’ nacht niet meer kan laten om zijn gazon bij te houden. Zoals je je wel kan voorstellen kan deze tank niet écht kogels lossen, maar daar heeft hij wel iets op bedacht. Iets met aardappelen.

Aardappelkanon inbegrepen

Maar alleen de transformatie was blijkbaar nog niet goed genoeg, als klap op de vuurpijl beschikt de tank ook nog eens over serieus vuurkracht. Er zit namelijk een ingebouwd aardappelkanon in. Om de buren tegen te houden, of wat dan ook? Maar bovendien doet ‘ie nog steeds waar ‘ie van origine voor bedoeld was; grasmaaien, ook al zal het er niet bepaald sneller door gaan. Al met al een heerlijk DIY-projectje wat er eerlijk is eerlijk heel vet uitziet.