AirPod alternatieven: goedkope draadloze oortjes via AliExpress

We zijn natuurlijk allemaal bekend met AliExpress, de Chinese webwinkel waar alles – maar dan ook echt alles – te kopen is. Vooral als jij een product wil kopen die normaliter vrij prijzig is, kan je eens op AliExpress rondneuzen om te kijken of je soortgelijke producten tegen een spotprijsje vindt. Wij maakten een selectie van 10 Bluetooth oordopjes die online kan bestellen als AirPod alternatieven:

1. AirPod Pro Clone – $59,90

We starten dit lijstje met de AirPod Pro Clone. Ze hebben een goede bas en een batterijduur van 4 uur, maar geen goede noise cancellation. Dit zorgt ervoor dat je relatief veel geluiden hoort van buitenaf omdat het niet geblokt wordt door de draadloze oordopjes.

2. Supercopy AirPod – $42,99

Met de Super Copy AirPods hebben ze geprobeerd een replica te maken van de AirPods van Apple. Je kan ze ook verbinden met Android toestellen. Ze zijn heel licht en hebben een geweldige noise cancellation. Verder hebben ze alle features van de echte AirPods.

3. TWS Airpod – $11

Als derde belichten we de TWS Apple Airpods Replica. Deze lijkt van buiten erg op die van Apple en kan je verbinden met zowel Apple als Android apparaten.

Airpods

4. QCY Wireless Earbuds – $18,38

De QCY Wireless Earbuds zijn tegen water bestand. Ze zijn zwart en makkelijk te verbinden met Android-toestellen. Ze lijken dus niet op de stijlvolle Apple oortjes, maar een goed alternatief is het zeker.

5. HTK 18 Mini – $15

De HTK 18 Mini is speciaal ontworpen om te gebruiken tijdens het sporten. Ze zijn heel licht en je voelt bijna niet dat ze in je oor zitten. Ideaal voor tijdens het sporten dus.

6. Samload Wireless – $13,64

De Samload Wireless Bluetooth Ear Pieces zijn tegen water bestand en in het zwart verkrijgbaar. Je kan ze verbinden met Android-apparaten.

Oortjes

7. Xiaomi Airdots – $22,99

De grote kracht van de Xiaomi Airdots is dat ze verschillende vormen hebben waardoor iedereen een vorm kan krijgen die lekker in hun oor zit.

8. Xiaomi Airdots Pro – $66

De Xiaomi Airdots Pro zijn veel beter dan zijn voorganger en hebben een adembenemende geluidskwaliteit. Ze doen dan ook niet veel onder voor de echte AirPods van Apple.

Apple Airpod

9. Huawei Flypods – $53,99

De Flypods zijn de alternatieve AirPods van Huawei. Het vetste is dat de muziek stopt op het moment dat je de Flypods uit je oor haalt. Dit komt door een sensor die dat aanvoelt.

10. T-elf Bluedio Earbuds – $28.99

De Bluedio Earbuds beschikken over bluetooth 5.0. De batterij gaat wel 7 uur mee, wat erg lang is voor AirPods.

Er zitten in dit lijstje een aantal goede alternatieven tussen voor de AirPods van Apple. Ze zijn bijna allemaal beschikbaar via AliExpress.