Let op: dit bericht kan spoilers bevatten. Als je het derde deel van de serie nog niet hebt gezien, of je wil laten verrassen door La Casa de Papel seizoen 4, lees dan verder op eigen risico. 

La Casa de Papel seizoen 4 op Netflix

Na vele trailers, teasers en interviews met de castleden, is La Casa de Papel eindelijk weer terug voor een nieuw seizoen. Het vierde deel gaat verder waar het derde deel eindigde. Zoals je je waarschijnlijk nog kan herinneren eindigde dit seizoen met een grote cliffhanger: niemand minder dan Nairobi leek te bezwijken aan haar verwondingen. Bovendien was Raquel gevangen genomen, wat vervolgens weer aanleiding was voor de Professor om grote, nieuwe maatregelen in te zetten als wraak. Het seizoen begon met veel flashbacks naar de ondergedoken bendeleden en hun gezamenlijke terugkeer. In deel vier is de bende overduidelijk weer terug van weggeweest. Er staat ongelofelijk veel op het spel. Dat blijkt wel uit de informatie die we nu al weten over de serie.

La Casa de Papel seizoen 4

Vijanden aan alle kanten

De bende van de Professor zijn vaak hun eigen ergste vijanden. Meerdere malen hebben we gezien hoe de onderlinge spanningen zorgen voor agressie en ruzie tussen de bendeleden. Ook in het nieuwe seizoen is hier sprake van. Zo zien we hoe meerdere pistolen worden getrokken aan de operatietafel. Tegelijkertijd hebben ze ook te maken met andere tegenstanders. De zwangere Alicia Sierra keert ook in La Casa de Papel seizoen 4 terug. Zij zet Raquel voor een moeilijke keuze: haar familie of de Professor en haar nieuwe vrienden? De actrice die Tokio speelt onthulde in een interview al veel over een nieuw personage. Dit personage belooft veel goeds (of veel slechts, afhankelijk aan wiens kant je staat). Ook in de nieuwe afleveringen staat het team dus voor een grote uitdaging.

Het wachten wordt beloond

Het lange wachten is voorbij. We kunnen nu met onze eigen ogen zien hoe het afloopt met Denver, RIo, Tokio en de rest. Wordt de belangrijke theorie echt bevestigd? En wat heeft de Professor nu weer voor ingenieus plan bedacht? Al onze vragen zullen worden beantwoord. Vanaf vandaag is La Casa de Papel seizoen 4 namelijk te zien op Netflix.