Altijd al gedroomd van een vakantiehuis in Spanje?

Een huis kopen is altijd een flinke investering. Maar ga je elke zomer richting Spanje, dan is het hebben van je eigen luxe villa helemaal chill. Deze luxe woning bezit een eigentijds, modern ontwerp en beschikt over drie slaapkamers. Daarnaast is er ook een zwembad en een ruim dakterras te vinden. Je kan hier dus prima genieten van de Spaanse zon. Er zijn verschillende voorzieningen zoals een lekkere vloerverwarming. Nadeeltje is wel dat er geen airco of centrale verwarming in het huis zit.

Ook vanbinnen ziet het huis er modern en strak  uit. De open ruimtes hebben een hoog plafond en er is een zwevende trap aanwezig die je naar de drie slaapkamers begeleidt. Bovendien zijn er drie badkamers te vinden, waardoor jouw visite altijd kan langskomen en toch hun eigen ruimtes hebben.

luxe villa in Spanje te koop

De luxe villa ligt in de buitenwijk Cabo Roig. Het chille is dan ook dat je hier alles kan vinden wat je nodig hebt in het dagelijks leven. Restaurants, bars, clubs en een ziekenhuis voor als je het tijdens een feestje iets te bont hebt gemaakt. Hou je ervan om met je vrienden een balletje te slaan op de golfbaan? Op anderhalve kilometer afstand liggen er drie, dus keuze zat. Ook kan je vanaf je nieuwe spot makkelijk reizen. Het vliegveld is namelijk in de buurt. Wanneer je je eigen zwembad dan toch een beetje zat wordt, kun je er voor kiezen om naar het nabijgelegen waterpark te gaan. Alles, maar dan ook echt alles, is in de buurt.

Wat is de vraagprijs van de luxe villa?

Cabo Roig. Deze prachtige spot ligt vlak bij de Costa Blanca en is gelegen nabij een zandstrand en jachthaven. De wijk ligt in de deelgemeente Orihuela Costa in de provincie Alicante en vlakbij de havenstad Torrevieja. De gemeenschap heeft maar 700 inwoners, maar misschien kunnen er daar binnenkort wat bij worden opgeteld.

Misschien denk je: een Spaanse villa met zwembad in de tuin, wat moet dat dan kosten? Hoewel het altijd een flinke pak geld is, valt het relatief gezien nog mee. Voor 349.900 euro heb jij je eigen Spaanse droompaleis. Voor dat geld kan je in onze hoofdstad slechts een klein appartement kopen.

Zie hieronder meer foto’s van de luxe villa in Spanje:

vakantiehuis in spanje

dakterras huis woning

Dat meer mensen het idee hebben om een leuk vakantiehuis in Spanje kopen, dat bewees Shelly Sterk. De voormalig mooiste vrouw van Nederland kocht deze villa in Spanje als opknapper.