Vader verliest 22 kg en ondergaat een complete lichaamstransformatie

Een vader besloot dat hij niet alleen voor zichzelf moest veranderen, maar ook voor zijn gezin. Hij bracht zijn avonden door op de bank, kijkend naar een voetbalwedstrijd terwijl hij 6 blikjes bier dronk en alle ongezonde snacks at die je je maar kunt voorstellen. Ja, het zag er niet zo goed uit voor hem. Maar deze vader slaagde er toch in om gewicht te verliezen en zijn leven ten goede te veranderen. Want deze man verloor maar liefst 22 kg in 16 weken.

vader verliest 22 kg

De man in kwestie is de 45-jarige Paul Harrison uit Astley, UK. Tegenwoordig zijn z’n maaltijden een stuk gezonder en consequenter. Hij begint de dag met een biefstuk en veel groenten.  Als lunch neemt hij mager vlees en groenten en als avondmaal eet hij een gezonde garnalen roerbakmaaltijd. De biertjes, chips en chocoladerepen laat hij links liggen.

Maar een gezond dieet was niet het enige waardoor hij gewicht verloor. Regelmatige lichaamsbeweging moet natuurlijk hand in hand gaan met een dieet als het op afvallen aankomt. Hij en zijn partner Louise besloten lid te worden van een fitnessclub en na slechts twee weken was er al een verandering zichtbaar. Iets wat hem echt op gang bracht en motiveerde om dit nieuwe leven vol te houden.

vader verliest 22 kg in 16 weken

Het hele gezin doet mee met afvallen

Als je dacht dat hij de enige was die zich aan deze nieuwe levensstijl hield, heb je het mis. De hele familie doet met hem mee. Hij legt uit: “We wandelen nu veel als gezin. Ik probeer te streven naar 15.000 stappen per dag. Je realiseert je niet dat als je in het weekend in huis rondhangt, het 2 uur ’s middags kan zijn en je nog maar 2.000 stappen hebt gezet.”

De kinderen mogen ook niet met hun Xbox spelen als ze niet gewandeld hebben. Om ook dit een beetje beter te laten verlopen, hebben ze een nieuwe aanwinst aan het gezin toegevoegd, een hond. Dit dwingt hen om te gaan wandelen, want een hond moet naar buiten. Heel slim. De regelmatige bezoekjes aan de pub zijn ook veranderd in tuinieren. Vrienden in de buurt hebben terwijl de kinderen spelen. Bespaart hen veel geld.

Vond je dit inspirerend? Hij is niet de enige vader die zijn lichaam compleet heeft getransformeerd.