Een onprettige vakantie-ervaring

Als je op vakantie bent met je familie wil je natuurlijk maar al te graag dat alles goed verloopt en er geen problemen zijn. Samen met de kinderen naar het strand, in de zee zwemmen en mooie dingen bezoeken. Dit klinkt allemaal heel leuk, tenzij je andere dingen aan je hoofd hebt. Dat is precies wat er met deze vader aan de hand was.

Scott Ross (de vader) herkende zichzelf niet eens meer in de vakantiefoto’s en voelde zich zwaar ongelukkig tijdens het bekijken van de foto’s. Op een dag hadden Scott en de kinderen een kajak gehuurd en gingen ze de zee op. Naar eigen verbazing was Scott al na vijf minuten helemaal uitgeteld en had hij geen puf meer over. Toen hij terugkwam in de hotelkamer en in de spiegel keek, schrok hij zich een hoedje. Op dat specifieke moment besloot de vader om verandering te brengen in zijn fysieke openbaring en zijn transformatie te starten.

scott.ross73_219652568_856729661935805_6084884062855534562_n
via Instagram

Hij ging sporten als geen ander om af te vallen

Om te beginnen, woog de 48-jarige vader uit Essex rond de 123,8 kilogram. Dit moest veranderen. Scott vertelde dat lange dagen op werk en jarenlang ongezond eten hem langzaam maar zeker op dit punt hebben gebracht. Voor 90 dagen lang heeft Scott regelmatig gesport en zijn hele dieet omgegooid.

Zijn dieet bestaat nu vooral uit hoge proteïne en groene koolhydraten zoals quinoa, bruine rijst en gezonde vetten zoals avocado en extra virgin olie. Natuurlijk geniet Scott nog altijd in het weekend van een cheat-day op zijn tijd. Na 90 dagen zag Scott dat er heel veel vooruitgang was en dat hij een sixpack begon t kweken. Daarom besloot Scott om niet op te geven en juist nog meer af te vallen en nog gespierder te worden. Vandaag de dag weegt Scott rond de 82,5 kg. Dit is een verschil van bijna 42 kilogram! Chapeau Scott! 

Bekijk hieronder de transformatie van vader Scott Ross.

Zie jij Scott Ross nou als een inspiratie en wil je zelf ook afvallen? Bekijk dan deze 15 tips die helpen met afvallen.