Vader van Sarah van Soelen betaalt André Hazes

Sarah van Soelen en André Hazes hadden vorig jaar een korte relatie maar deze liep, voornamelijk door geruchten, al vrij snel op de klippen. Wel hadden de twee samen een appartement gekocht, maar wat gebeurde daar na de breuk mee? Nu blijkt dat de vader van Sarah van Soelen zijn ex-schoonzoon heeft betaald om zijn dochter vrij te kopen.

 

Kort na de bekendmaking van hun relatie kochten de twee dit appartement in Rotterdam. Toen de relatie tot een breuk kwam, verliet André het huis en bleef Sarah alleen achter. Maar nog steeds was de dame financieel nog niet van haar ex af. Hij was namelijk nog eigenaar van het huis. Papa van Soelen besloot hier een stokje voor te steken. Hij betaalde André Hazes een bedrag van maar liefst 245.898,30 euro om zijn dochter van hem vrij te kopen. Dit betekent dat André niet langer eigenaar is en dat het appartement volledig op naam van Sarah van Soelen staat.

Yvonne Coldeweijer

Het is volgens geruchten al veel langer bekend dat papa van Soelen het andere deel van het appartement voor zijn dochter heeft gekocht. Dit kwam vorig jaar al naar buiten door de enige echte roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Ze is er altijd als eerste bij met Hazes-nieuws, dus ook hier wist ze erg snel vanaf: “Het nieuwe appartement van André Hazes en Sarasoel is officieel verkocht aan Papasoel. Papasoel was al eigenaar van de helft van het huis, wat hij op Sarasoel haar naam heeft laten zetten. Hij heeft nu de andere helft overgekocht van André en deze verkoop is inmiddels rond.”

Ondanks dat de koop vorig jaar al rond was, heeft de overdracht van het deel van André deze maand pas plaatsgevonden.

De verbouwing van het appartement

In mei 2021 kochten André en Sarah het appartement, maar zij hebben hier nooit samen in gewoond. Al die tijd hebben de twee bij familie van Soelen gewoond, aangezien het appartement aan een verbouwing toe was. Volgens de planning wilden ze er in december 2021 intrekken, maar toen was de relatie alweer over. De twee hebben een bedrag van 815 duizend euro neergelegd voor het appartement.

huis-andre-sarah-buitekant
Bron: HollywoodHuizen

Het appartement ligt in de wijk Hillegersberg, leuk feitje: dit is op een paar kilometer afstand van zijn ex-verloofde Monique Westenberg en zijn zoontje André. De woonoppervlakte van het appartement is maar liefst 146 vierkante meter. Het appartement is van zeer hoogwaardig materiaal gemaakt en het is volledig voorzien van vloerverwarming.

Het huisje heeft twee slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer van redelijk wat luxe is voorzien. Er is in de slaapkamer een airconditioning aanwezig en er is een op maat gemaakte walk-in-closet in gemaakt. Ook hebben beide slaapkamers toegang tot hun eigen luxe afgewerkte badkamer.

huis-andre-sarah-buitekant
Bron: HollywoodHuizen

De keuken is voorzien van een kookeiland en beschikt over redelijk wat inbouwapparatuur. Ook heeft het appartement een buitenruimte namelijk een dakterras. Op dit dakterras heb je de middag- en de avondzon te pakken dus kun je tot in de late uurtjes van het weer genieten. Terwijl je hier zit geniet je ook nog eens van het fantastische uitzicht over een omgeving vol water en groen.

huis-andre-sarah-buitekant
Bron: HollywoodHuizen
huis-andre-sarah-buitekant
Bron: HollywoodHuizen

André Hazes wil een groter huis

Eigenlijk zat André Hazes te denken aan een groter huis. Dit deelde hij in mei, nadat de twee hun appartement hadden gekocht. Maar financieel was het niet mogelijk om in een groter huis te gaan wonen. “Ik ben nu naar een huisje aan het kijken en zijn woont met Dré in dat mooie grote huis,” dit zei hij over Monique en hun zoontje. Zij zijn in hun villa in Berkel blijven wonen nadat André haar verliet voor Sarah. “Ik hoop dat ze daar 100 jaar worden. Maar ik heb natuurlijk ook geen kut verdiend [door alle maatregelen], dus ik moet een huisje kopen dat nog niet eens een vijfde daarvan is.”

André is volledig out of the picture gebleven de afgelopen tijd. Maar hij is gezien tijdens Holland Zingt Hazes na zijn emotionele burn-outHij ging met een fan op de foto en iedereen is zich rotgeschrokken op de manier hoe André er nu uitziet.